Jobannonce senior maskiningeniør

Senior maskiningeniør

Har du en stærk teknisk baggrund og kender til trykbærende udstyr? Så er du måske vores nye senior maskiningeniør

 

FORCE Technologys forretningsområde Gas Flow Technology er førende inden for kalibrering af gasmålere. Med verdens største lukkede kalibreringsloop og den igangsatte etablering af et MEGA loop kan vi kalibrere alle slags gasmålere, der måler eller afregner naturgas.

 

FORCE Gas Flow Technology har kunder i hele Verden. Globalt set er natur- og biogas et afgørende skridt mod bæredygtighed, da det erstatter olie og kul, hvilket har en meget stor positiv effekt på CO2-udledningen. Og med muligheden for at kunne håndtere brintblandinger indgår vi i ambitionen om et grønt Power-to-X-eventyr i Danmark.

 

En travl og bredtfavnende hverdag

 

Du bliver vores tekniske ekspert og go-to-person for de tekniske anlæg og innovation. Du får arbejdssted i Vejen og efter en grundig introduktion til vores anlæg og systemer overtager du ansvaret for vores unikke gas flow teknologi. Du vil arbejde bredt med værktøjer, kompressorer, kølevand, løfteredskaber, pneumatik, roterende maskiner og trykbærende rørsystemer.

 

Dine opgaver er en kombination af projekter og drift inden for:

 

  • Vedligehold og opgradering af maskiner
  • Konstruktion af mekaniske løsninger
  • Design og fremstilling af rørelementer og -systemer
  • Foretage tryktabsberegninger for gas gennem rørelementer og -systemer
  • Leverandørkontakt og -opfølgning

 

Personprofil

 

Du er formentlig maskiningeniør eller maskinmester med solid erfaring fra maskinindustrien. Du motiveres af høj faglighed og elsker at finde tekniske løsninger. Du har erfaring med standarder som ANSI, ASME, ATEX, DIN, EN/DN samt trykbeholder- og maskindirektivet. Vi forestiller os, at du matcher nedenstående profil og har:

 

  • Erfaring med dokumentation og certificering
  • Erfaring med el-installationer, strømforsyning og styring
  • Erfaring med kvalitetsstyring, kontrol og sporbarhed
  • Erfaring med myndighedskontakt, f.eks. til arbejdstilsyn og beredskab
  • Kendskab til EU-overensstemmelse (Notified body)

 

Personlige egenskaber

 

Som person er du udadvendt og har et godt humør, men kan samtidig sætte dig i respekt. Du er en god holdspiller, er imødekommende og søger løsninger. Desuden arbejder du struktureret og selvstændigt, tager ansvar og har et godt overblik – også under tidspres.

 

Virksomheden tilbyder

 

Vi kan tilbyde en unik arbejdsplads med stor alsidighed i faglighed og opgaver. Vi arbejder for at gøre verden mere bæredygtig og sikker, og som Godkendt Teknologisk Serviceinstitut er vi en central del af teknologiudviklingen i Danmark. Du vil blive mødt af 1.000 ildsjæle, der hver dag arbejder for at gøre størst mulig gavn for erhvervsliv og samfund. Hverdagen er præget af travlhed, høj faglighed, nysgerrighed og humør i en uformel omgangstone.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. CV med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt. 

 

Om virksomheden

 

FORCE Technology er en teknologisk rådgivnings- og servicevirksomhed, der arbejder for at skabe positiv teknologisk forandring og gøre verden mere bæredygtig og sikker.

 

Vi har siden 1940 hjulpet virksomheder gennem store teknologiske transformationer: Fra nitter til svejsning. Fra olieeventyr til vindmøller. Fra analogt til digitalt. Og vi er fortsat med til at definere den teknologiske fremtid.

 

Virksomheden har hovedkontor i Brøndby med afdelinger i hele landet og i alt ca. 870 medarbejdere.

 

 

 

Stilling

Senior maskiningeniør


Firma

FORCE Technology


Sted

Vejen


Hjemmeside

www.forcetechnology.com


Referencenummer

22-558


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN