Jobannonce Utility Engineer MAKEEN

Utility Engineer - Package Manager søges til MAKEEN Energys ambitiøse grønne projekt Envirotech

Vil du være med til at supportere vores team i MAKEENs ambitiøse grønne projekt Envirotech og ønsker du at arbejde i en international koncern, hvor vi bidrager til den grønne omstilling og udviklingen af nye teknologier for bæredygtighed og genanvendelse af problematisk affaldsplast?

 

”Du spiller en stor, koordinerende rolle i et banebrydende projekt, som snart skal rulles ud. Og så kommer du aktivt til at medvirke til at forbedre genanvendelse af affaldsplast,” siger head of Group EnviroTech Mathias Ege Dahl Jensen. Plastcon – vær med til at minimere CO2-udledning

 

Dine primære ansvarsopgaver vil være en bred vifte af forskelligartede opgaver og da Envirotech stadig er under stor udvikling vil du komme til at have indflydelse på din egen stilling.

 

Arbejdsopgaver:

 

 • Fastsætte og udregne tekniske specifikationer for nødvendigt udstyr
 • Være med til at lave PFD, samt PID og inputs til layout
 • Være involveret i tekniske afklaring af udstyr: flow, energibehov, maks./min. belastninger, service, spare parts og levetid
 • Specificere og kvantificere bestykning af rørsystemer og udstyr til projekterne
 • Udarbejde driftsbeskrivelser, installationsbeskrivelser, opstartsbeskrivelser, samt øvrig nødvendig dokumentation
 • Koordinere direkte med underleverandører af udstyrsdelene, samt indgå i forhandlingerne ved indkøb

 

Hvem er du?

 

Du trives i et miljø, hvor tingene går hurtigt, og der er få faste rutiner. Hvis du kan lide at sige ja til udfordringer og kaste dig ud i opgaver, så kommer du til at passe perfekt ind.

Vi håber også, at du er god til at tænke proaktivt og kommunikere med forskellige mennesker, så du på den måde kan holde en smule struktur i vores hektiske hverdag.

 

Den ideelle kandidat:

 

 • 6 års erfaring og en relevant ingeniøruddannelse som mekanisk ingeniør, procesingeniør, olie- og gas eller lignende
 • Projektorienteret, strukturel, metodisk og bevidst om processer
 • Erfaringer med at arbejde i projektteams og have en koordinerende rolle
 • Er vant til at arbejde med Plant og Plant 3D
 • Kan designe, bestykke og konstruere utility-anlæg (service luft, vand, nitrogen, kølekredse, osv.) – PFD & PID
 • Beregning af flow, mediehastigheder, udnyttelsesgrader, og kender til bestykning af disse anlæg
 • Har god forståelse for procesudstyr, og erfaringer fra både tegningskontoret, men også installations- og idriftsættelsesfasen
 • Arbejder godt med alle nationaliteter og har gode engelskkundskaber i skrift og tale

 

Arbejdstid og sted:

 

Du vil få din daglige base på MAKEENS hovedkontor i Randers, Alsvej 21, 8940 Randers. Vi har flextid og en høj grad af frihed under ansvar. Vi arbejder med en gensidig forventning om fleksibilitet i henhold til travle perioder.

 

MAKEEN tilbyder:

 

Hos MAKEEN Energy støtter vi gerne op om mulighederne for din videreuddannelse, med mulighed for e-learning/ kurser mv. Derudover får du også adgang til en række attraktive personalegoder, såsom massage, sundheds- og ulykkesforsikring, sund og velsmagende morgenmads- & frokostbuffet, frisørordning, lån af elcykel og løbehjul, fitness og diverse tilbud inden for indkøb, rabatordninger mv.

Opstart snarest muligt og løn efter kvalifikationer.

 

Lyder det som noget for dig?

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Hasager, Skelmose, på tlf. 30 23 70 12. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Anders Hasager her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette kandidat.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Om MAKEEN

 

Vi er global, markedsledende energivirksomhed med hjertet i visionære, bæredygtige løsninger.

På Randers Havn er vi fuld gang med at opføre Envirotech One-anlægget. Når det står færdigt ultimo 2022, vil det brede sig over 1½ hektar og konvertere 50 tons affaldsplast til olie om dagen. I samarbejde med en gruppe teknikere er du tilknyttet Envirotech/Plastcon – en af vores nye bæredygtige satsninger. Lige nu er vi 50-80 medarbejdere tilknyttet projektet, og mange er eksterne. Vi er dog ved at ændre udformningen af holdet, så vi får flere fastansatte kolleger, og det er i selve opstarten af nye medarbejdere, at du får et stort ansvar.

”Vi beskæftiger os med genanvendelse på et helt nyt niveau, og vores løsning er under international bevågenhed. Så det er ikke et hvilket som helst projekt, du bliver en del af,” siger Mathias.

 

Læs mere her.

 

 

Stilling

Utility Engineer


Firma

MAKEEN Energy


Sted

Randers


Hjemmeside

www.makeenenergy.com


Referencenummer

22-598


Kontakt

Anders Hasager

Partner og rådgiver

Tlf. +45 30 23 70 12

E-mail: aha@skelmose.eu


SØG STILLINGEN