Jobannonce værktøjstekniker fremstilling.

Værktøjstekniker til fremstilling

Dygtig tekniker søges til fremstilling mm. af skærende værktøj (CNC-værktøjsslibning)

 

Risager A/S har som mål at nyfremstille og renovere skærende værktøjer til den spåntagende metalindustri, altid i bedste kvalitet og med hurtige leveringstider, der gælder både specialværktøj og standardværktøj.

 

Vi har meget travlt, og derfor brug for en dygtig værktøjstekniker med teknisk forståelse for spåntagende bearbejdning, sans for kvalitet og med gode samarbejdsevner og stor IT-forståelse.

 

Fagligt:

 

Vi søger en værktøjstekniker med stort kendskab til CNC og skærende værktøj, enten fra et nuværende job som værktøjstekniker, værktøjsmager, industritekniker eller fra et job, hvor du med stor dygtighed og interesse har arbejdet med spåntagende bearbejdning. Det er en stor fordel at du er omhyggelig og detaljeorienteret, og det forventes at du har gode egenskaber for planlægning.

Vi sørger for en rigtig god oplæring i både maskiner og at fremstille skærende værktøj.

Vi tror på at du med din tidligere baggrund hurtigt vil kunne fremstille nye værktøjer helt fra bunden.

 

Personligt:

 

På det personlige plan søger vi efter dig, der ser muligheder frem for forhindringer, som altid vil gøre sig umage, og som brænder for at optimere produktionen, samtidig med at produktionen planlægges, så korte leveringstider overholdes. Du forstår engelsk på et niveau, så du uden problemer kan indgå i et tæt samarbejde med vores maskinleverandører, og ser en spændende udfordring i, at du får en stor mulighed for til stadighed at optimere produktionen.

 

Vi tilbyder gode arbejdsforhold, pension og særdeles god løn efter kvalifikationer.

 

Yderligere oplysninger/ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kim Frandsen, Skelmose, tlf. 60 14 80 43.

 

Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Kim Frandsen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse snarest.

 

Om Risager

 

Risager A/S er landsdækkende, og tilbyder den totale løsning i skærende værktøj. Vi har egenproduktion og meget kort leveringstid på alle former for specialværktøj. Vi fremstiller og sælger et stort program af standardværktøjer, og vi tilbyder et bredt handelsprogram af skærende værktøjer som vi importerer fra det meste af verden. Vores maskinpark er ny og optimeret til at vi kan producere de bedste værktøjer på markedet. Vi har domicil i Galten, beliggende mellem Århus og Silkeborg.

 

 

 

 

Stilling

Værktøjstekniker, fremstilling


Firma

Risager A/S


Sted

Galten


Hjemmeside

www.risager.eu


Referencenummer

22-554


Kontakt

Kim Frandsen

Partner og rådgiver

Tlf. +45 60 14 80 43

E-mail: kf@skelmose.eu


SØG STILLINGEN