Jobannonce vedligeholdelsestekniker weekend

Vedligeholdelsestekniker til teknisk afdeling - aftenhold

Vil du arbejde med fejlfinding og reparation af maskiner og procesanlæg?

 

Drømmer du om en hverdag med forskelligartede opgaver og selvstændighed? Så er det dig, vi søger til et spændende job som vedligeholdstekniker til Atria i Horsens.

 

Atrias tekniske afdeling består af 14 dygtige medarbejdere, og vi søger nu en ny kollega til teamets aftenhold, hvor der arbejdes mandag-torsdag kl. 13.45-23.00 i pakkeriet/sliceriet. Du refererer til teamlederen.

 

Arbejdsopgaver

 

Du får en varierende hverdag, hvor du arbejder med løbende vedligehold og reparationer af fabrikkens pakkerimaskiner og procesanlæg. Du vil også arbejde med el-teknisk og mekanisk fejlfinding samt løsning af akut opståede opgaver.

 

Der er en stor grad af frihed i jobbet i forhold til planlægning af din tid og arbejdsopgaver, og du vil møde hjælpsomme kollegaer og et godt arbejdsmiljø.

 

Personprofil

 

Vi forestiller os, at du f.eks. har en relevant el-teknisk, håndværksmæssig baggrund og erfaring med fejlfinding og reparationer på automationsanlæg. Har du erfaring med slice & pakkerimaskiner, vil det være en klar fordel.

 

Du går løsningsorienteret til en opgave og har interesse for at sætte dig ind i maskinernes processer. Derudover er du god til at bevare overblikket i travle situationer, og du fremstår imødekommende og venlig – det er nemlig vigtigt at udvise god kundeservice, selv når det skal gå stærkt.

 

Atria Danmark tilbyder

 

Ansættelse i en fagligt stærk teknisk afdeling, hvor dine kollegaer er dygtige til at løse mangeartede opgaver.

 

Atria stræber efter at vedligeholde sit ry som en attraktiv arbejdsplads og være det foretrukne valg inden for branchen. Hos Atria Danmark er man optaget af medarbejdernes trivsel og udviklingsmuligheder, derfor er der fokus på at kommunikere, engagere og involvere på tværs af organisationen.

 

Yderligere oplysninger / ansøgning

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 4084 0133. Ansøgning med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt

 

Om Atria

 

Atria er en af Europas førende fødevareproducenter. I Atria elsker man god mad og tror på ”Good food – better mood”.

Atria Danmark varetager både produktion, markedsføring og salg til dagligvarehandlen, foodservice samt industrikunder og eksportmarkeder. Atria Danmark er blandt Danmarks største producenter af pålæg med velkendte varemærker som 3-Stjernet og Aalbæk Specialiteter.

 

I Atria Danmark er der 160 medarbejdere, og man indgår i den børsnoterede finske koncern Atria Group med omkring 4500 ansatte og en omsætning på 1.479 mio. Euro.

 

Stilling

Vedligeholdelsestekniker aftenhold


Firma

Atria Danmark A/S 


Sted

Horsens


Hjemmeside

www.atria.dk


Referencenummer

21-503


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN