Profil Tommy Andreasen

Tommy Andreasen

Partner og rådgiver

Esbjerg


Tlf. +45 60 37 86 84

E-mail: toa@skelmose.eu


Se Tommys Linkedin-profilTommys specialer:

- Headhunting

- Rekruttering

- Sparrring og rådgivningRekrutteringsspeciale:

Sælgere, ledere, salgssupport, kundeservice, indkøb og produktansvarlige personer.

Tommy Andreasen


Headhunter / rekruttering indenfor salg og ledelse


Tommy har mere end 40 års erfaring med salg som blandt andet salgsdirektør og derudover, som tidligere ejerleder, en meget bred erfaring med ledelse/rekruttering/udvikling af salgspersonalet m.v. Han er salgs- og ledelsesmæssigt en stærk profil – og som tidligere eliteidrætsudøver ved han også, hvad der kræves for at være med helt fremme samt at have klare mål; samlede erfaringer som han gerne vil inddrage til gavn for såvel virksomheder samt deres nye medarbejder.

 

Tommys faglighed

Udover ovennævnte har han en BA indenfor idræt og psykologi fra USA samt diverse kurser indenfor salgspsykologi, hvilket betyder, at han er meget klar på, hvad der kræves for at opnå det bedste mulige resultat i et samarbejde med både kunden og den nye medarbejder.

 

Rekruttering

Tommy er meget alsidig, men løser primært rekrutteringsopgaver indenfor salg, ledelse samt relaterede områder såsom salgssupport, kundeservice, indkøb, og produktansvarlige personer. Han har i mange år arbejdet en del med DISK-profiler og ved, hvordan de forskellige personprofilers styrker og svagheder bedst kan bruges indenfor salgsområdet – herunder eksempelvis for styrkelse af kommunikationen mellem kunder og en virksomheds frontpersonale.

 

Han kender værdien af højt motiverede medarbejdere og ved, hvad der kræves af en moderne salgsperson/leder for at nå i mål. Han har selv været vant til at gå forrest, både når det drejer sig om ledelsen og salg til slutkunder, forhandlere eller samarbejdspartnere indenfor både industri og administration.

 

Tommy er positiv og anerkendende i sin omgang med andre mennesker, og han er en positiv, motiverende og uhøjtidelig person med en god sans for humor, og som brænder for at kunne gøre en forskel i alt, hvad han laver. Han har tidligere været med til at rekruttere og uddanne sælgere til at virke som ”jægersoldater” for andre virksomheder – udlejning af sælgere til at sælge og markedsføre andre virksomheders produkter i en kortere og længere periode indenfor både det private og offentlige.

 

Hans brede netværk indenfor de nævnte områder samt hans virke som virksomhedsejer, giver ham derfor en bred faglige baggrund til at hjælpe kunderne til at finde den bedst mulige medarbejder til virksomheden.

 

Sparring & rådgivning

Med baggrund i både hans erfaring, uddannelse samt menneskelige kvalifikationer kan han tilbyde højt kvalificeret sparring og rådgivning indenfor blandt andet salgsområdet, hvor han har sit hovedfokus – han vil derfor i samarbejde med virksomheden og/eller sammen med dens HR-afdeling eksempelvis kunne bistå med, efter kundens behov, at finde

 

  • Den rette sælger med stor viden omkring markedet, konkurrenter, samarbejdspartnere og kunders behov
  • Ledelsesperson til at drive og videreudvikle en salgs- og kundeserviceafdeling til det ønskede niveau m.v.

 

Hele landet som arbejdsplads

Tommy er vant til at arbejde i hele landet og har efterhånden også opbygget et godt netværk i både Sverige og Tyskland – så han mødes gerne der, hvor det passer kunden bedst.

 

Mere om Tommy

Følg ham på LinkedIn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med faglige artikler og nye ledige stillinger.

 

Kontakt gerne Tommy på tlf. +45 6037 8684 og hør mere om dine muligheder.