Profil Kim Hvass

Kim Hvass

Business partner

Tønder


Tlf. +45 50 47 74 73

E-mail: kh@skelmose.eu


Se Kims Linkedin-profilKims specialer:

- Salg

- Ledelse

- Rådgivning

- Coaching

- Headhunting
Kim Hvass


Dine kundemøder er dit fundament

Lær at lukke dine salg, hæv din konvertering og få flere referencer

 

Kim Hvass er salgs- og ledelsesmæssigt en stærk profil med stor faglighed og menneskekundskab. Kim har flere års ledererfaring som salgschef og distriktschef og en lang sælgererfaring både med produkter og services. Desuden har han en solid rekrutterings-, coaching- og rådgivningserfaring.

 

Gode kundemøder er nøglen

Har du som sælger eller salgsvirksomhed problemer med at få lukket dit salg, hæve din konvertering og få flere referencer med hjem? Så tilbyder Kim at hjælpe.

 

Kim er dygtig til at afdække og udvikle den enkeltes kompetencer, og har et positivt væsen og stærke kommunikationsevner. Han hjælper med at nå de fastsatte mål, samt udvikle nye, ambitiøse mål via bl.a. dialoger, aftaler, samt skarpe målnedbrydninger fra det strategiske niveau og ned til den enkelte sælger. Så ordrerne kommer i hus.

 

Og han går gerne forrest og viser vejen, og sikrer sig at alle går i samme retning.

 

Analytisk og personlig

En solid salgs- og ledererfaring kombineret med en uddannelse som markedsøkonom, HD (A) og en lederuddannelse har klædt Kim godt på til at hjælpe virksomheder med at definere konkrete indsatsmål; både strategisk og sammen med den enkelte sælger og salgsleder.

 

Og Kim går analytisk til værks. Sammen med sælgeren bliver der spurgt ind til motivation, fjernet undskyldninger og fokuseret på at optimere fundamentet.

 

Fokus på kundens fordele

Salg handler langt hen ad vejen om at have en skarp struktur med planlægning og opfølgning. Det gælder om at være professionel, men også personlig, så kundens fordele hele tiden er i fokus. Og så gælder det om at lytte og kun love det man kan holde.

 

Det samme kan man sige om Kim Hvass.

 

Med udgangspunkt fra kontoret i Odense løser Kim opgaver over hele Danmark. Så har du brug for hjælp til salg eller salgsledelse, så tøv ikke med at kontakte Kim.

 

Mere om Kim

Følg ham på LinkedIn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med faglige artikler og nye ledige stillinger.