Profil Peter Lambæk Nielsen

Peter Lambæk Nielsen

Partner og rådgiver

Vojens


Tlf. +45 26 79 18 75

E-mail: pln@skelmose.eu


Se Peters Linkedin-profilPeters specialer:

- Headhunting

- Rekruttering

- Strategi & forretningsudvikling

- OrganisationsudviklingFagområder:

- Ledelse 

- Salg og marketing

- Indkøb, logistik, SCM og ERP

- Økonomi og regnskab

- Kommunikation

- Interessevaretagelse

- Kvalitet & miljø inkl. certificering

- Industriel produktion

- Tekniske fagområder genereltBrancheerfaring:

- Industrien

- Energisektoren

- Agentur/grossistbranchen
- ForsvaretBranchekendskab:
- Transportbranchen
- IT-branchen
- Detailbranchen
- Landbrugssektoren
- Den offentlige sektor

Peter Lambæk Nielsen


Bred erfaring indenfor industri, energi og handel


Peter har over 25 års erfaring fra industrien, energisektoren og grossistbranchen, hvor han har varetaget ledelses- og nøglefunktioner indenfor en række fagområder fra SMV’er til store globale koncerner.


Peters faglighed

Peters ledelseserfaring og faglighed dækker bredt. Fra salg og forretningsudvikling over indkøb, logistik, Supply Chain Management, ERP og IT til kommunikation og interessevaretagelse.


Han har også international erfaring, herunder erfaring med eksportsalg. Igennem karrieren har strategi, ledelse og udvikling - men også drift og samarbejdet med stort set alle andre funktioner og fagområder - været toneangivende.


Peter har en stærk kommerciel profil, der bygger på ledelse og drift af etablerede fag- eller forretningsområder såvel som opstart og udvikling af nye - og som hviler på et godt teoretisk fundament, idet han har en MBA, en merkonom i regnskab og en officersuddannelse.


Med benene solidt plantet i den jyske muld bevæger han sig ubesværet mellem det strategiske og det operationelle, hvilket han selv tilskriver som væsentlige succeskriterier for opbygningen af nye fag- og forretningsområder såvel som de to virksomheder, han har været med til at starte op.


Rekruttering

Med sin baggrund har Peter en solid indsigt i hvilke kompetencer, ressourcer og profiler, der bør være på holdet og kan derfor løse en bred vifte af rekrutteringsopgaver fra CxOs til nøglemedarbejdere og specialister.


Peter har en positiv og anerkendende tilgang til ledelse og samarbejde med andre mennesker både internt og eksternt. Han går gerne selv forrest når det er nødvendigt, men sætter også gerne rammerne og målene for holdet og kender værdien af topmotiverede medarbejdere, når trivsel, udviklingsmuligheder, tryghed og tilfredshed er i top.


I dialogen med Peter vil man derfor opleve en højt kvalificeret sparring og rådgivning i rekrutteringen af nye ledere og medarbejdere på alle parametre, herunder i forhold til jobprofil, kompetenceprofil, faglighed og personlighed.


Sparring og rådgivning

Med sin baggrund og erfaring tilbyder han også højt kvalificeret sparring og rådgivning indenfor strategi, ledelse og organisationsudvikling såvel som de fagområder, han har erfaring indenfor. Sparring og rådgivning, han gerne bringer i spil i dialogen med sine kunder såvel som i rekrutteringen af nye medarbejdere.


Med sin kommercielle baggrund og P/L-ansvar for de fag- og forretningsområder, såvel som de virksomheder, han har været med til at starte op, bygger hans sparring på et godt fundament af økonomiske kompetencer og erfaring.


Man er således i gode hænder uanset om man har behov for sparring og rådgivning eller nye medarbejdere fra direktører til faglige specialister.


Hele landet som arbejdsplads

Peter har gennem karrieren arbejdet i stort set hele landet og er vant til at arbejde lokalt, nationalt og globalt. Det gør han stadig – så han dækker hele landet og mødes gerne der, hvor det passer dig bedst.


Mere om Peter

Følg ham på LinkedIn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med faglige artikler og nye ledige stillinger.


Kontakt gerne Peter på tlf. +45 2679 1875 og hør mere om dine muligheder.