Et job er meget mere


Et job er meget mere end "bare" at løse opgaver


Skelmose har siden 2004 været specialiseret i rekruttering af direktion, ledere og specialister til industri-, bygge- og handelsvirksomheder i Danmark. Vores mange års erfaring har gjort, at vi ved, hvordan man matcher den rigtige medarbejder med den rigtige virksomhed.

 

Det er dog langt fra lige så simpelt, som det måske lyder for nogen. Der er meget på spil i sådan en situation, når virksomheden skal finde en ny medarbejder, men også for den kandidat, der skal overveje at forlade et job, som de måske synes er udmærket.

 

Hos Skelmose tror vi på, at man skal sælge virksomheden i lige så høj grad som jobbet. Virksomhedens kultur, det sociale liv og endda menneskelige værdier spiller alle ind, når man skal finde det perfekte match.

 

Et job er meget mere end en række opgaver, der skal løses. Det er et sted, hvor man kan føle sig hjemme, udfolde sit personlige potentiale og realisere sine professionelle drømme. Det er et sted, hvor man tilbringer størstedelen af sin hverdag, og derfor skal man som medarbejder sidde med en følelse af, at man hører til.

 

Virksomhedens kultur er ekstremt vigtig for, at man som medarbejder kan motiveres og trives. Og trivsel er ekstremt vigtigt i sammenhæng med at have de helt rigtige forudsætninger for at kunne motiveres til sit arbejde.

 

Disse ting er dog forskellige fra person til person, og derfor hjælper vi hos Skelmose med at sætte den helt rigtige kandidat sammen med den helt rigtige virksomhed gennem en ekstrem grundig rekrutteringsproces.

 

Du kan altid kontakte os for hjælp eller rådgivning om jobmuligheder på tlf.: +45 86 25 28 33 eller på E-mail: info@skelmose.eu.


---------------------------------------------------------------------- 


Om Skelmose

Skelmose ApS er et professionelt rekrutteringsfirma med fokus på at skabe langtidsholdbare relationer mellem visionære virksomheder og nye nøglemedarbejdere. Med værdier som ’Faglighed’, ’Grundighed’ og ’Tryghed’ finder vi direktion, ledere og specialister til virksomheder inden for primært industri, byggeri og handel. Det har vi gjort siden 2004.


  

Skelmose, oktober 2023Læs også:


Tillid, ærlighed og nærvær

NORD Gear oplever en klart stigende efterspørgsel efter intelligente løsninger og dem de ansætter skal kunne meget.


Læs hele artiklen


Har I et uforløst potentiale?

Mange virksomheder har en tendens til kun at levere service og reservedele, når behovet opstår hos deres kunder.


Læs hele artiklen


Læs øvrige fokusartikler