Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer.


  Lederstillinger:


Overmontør til Aarhus-området

Overmontør søges til el-installatør i Aarhus-området.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Butiksansvarlig søges til Midtjylland

Butiksansvarlig søges til specialforretning / delikatesse i Midtjylland.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


3 produktionsledere søges

Produktionsledere søges til fødevare/procesvirksomhed på Fyn. 


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Facility Manager søges til ZPD A/S

Har du erfaring med pharma- eller fødevareproduktion og kender de høje krav? ZPD A/S i Esbjerg søger en Facility Manager, der kan varetage det overordnede strategiske og tekniske ansvar og drive den tekniske udvikling.


Se jobannoncen


Malermester søges til Esbjerg

Kan du lede og fordele arbejdet og har flair for kreative overfladebehandlinger? Malermester Klinkert søger en dygtig malermester til ledelse af ca. 8 medarbejdere. Dit primære arbejdsområde vil være i Esbjerg.


Se jobannoncen


Produktionsleder søges til Torring A/S

Tør du tage ansvar og træffe beslutninger? Torring A/S søger en struktureret og synlig produktionsleder, der får ansvaret for planlægning og afvikling af produktionen, samt personaleansvar i produktionsafdelingen. 


Se jobannoncen


HR-chef til H. P. Therkelsen A/S

Trives du med mangeartede opgaver, stor berøringsflade på alle niveauer og et mix af opgaver, der spænder fra strategisk udvikling til mere drift-understøttende rutiner, så har du her muligheden.


Se jobannoncen


Afdelingsleder søges til Fog El & Alarm

Er du vores nye forstærkning i alarm-afdelingen? Fog El & Alarm søger en medarbejdende afdelingsleder, som kan forstærke alarm-afdelingen og sikre vækst. 


Se jobannoncen


Overmontør søges til Egå El-service

Er du udadvendt og har et stort netværk i Aarhus-området? Egå El-service søger snarest muligt en delvis udearbejdende overmontør, som kan forstærke afdelingen og sikre vækst. 


Se jobannoncen


  Specialister:


Project Controller søges

Er du ambitiøs og tager gerne ansvaret? Til en nyoprettet stilling søges en Project Controller, som har lyst til at videreudvikle virksomhedens økonomistyring og udvikle nye styringsværktøjer.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Project Management Office Coordinator

Har du erfaring med procesoptimering, samt udvikling og optimering af interne processer? Vi søger en Project Management Office Coordinator til vor kunde i Østjylland.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Project Management Coordinator

Tør du tage ansvar og kan du arbejde selvstændigt? Har du en erhvervsøkonomisk baggrund og er administrativ stærk? Vi søger en Project Management Coordinator til vores kunde i Østjylland.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Projektleder til UNITECH Isoleringsteknik

Har du gåpåmod og erfaring med teknisk isolering? Har du en solid baggrund indenfor branchen og lyst til at udvikle virksomheden til en førende spiller indenfor teknisk isolering? Så er det måske dig vi leder efter. 


Se jobannoncen


Intern koordinator til produktionsvirksomhed

Til ASAPack A/S i Vejen søger vi en erfaren og struktureret intern koordinator med god forretningsforståelse og fokus på detaljen til rollen som bindeleddet mellem leverandører, produktion, logistikpartnere og kunder.


Se jobannoncen


Produktansvarlig maskinkonstruktør søges

Er du teknisk stærk, tager gerne ansvar og viser initiativ? Har du erfaring med 3D-CAD og forstår samspillet mellem tegning og produktion? Bidrager du gerne til strategiarbejde? Så er denne stilling måske noget for dig.


Se jobannoncen


Project Engineer til LNG-afdeling

Kan du arbejde indenfor rammerne af både projektarbejde og engineering, visualisere løsninger i 3D og kommunikere med kunder i hele verden? Kosan Crisplant søger en Project Engineer til Randers.


Se jobannoncen


Projektleder søges til Storkøbenhavn

Er du en dygtig projektleder, der sætter en ære i at gøre dit arbejde godt i samarbejde med dedikerede kolleger? Danhaus søger en projektleder til opførelse af bæredygtige rækkehusprojekter i Storkøbenhavn.


Se jobannoncen


Byggeleder søges til Storkøbenhavn

Er du uddannet bygningskonstruktør og har en god solid erfaring? Er du selvstændig og samtidig lidt stædig? Danhaus søger en byggeleder til opførelse af nye bæredygtige rækkehusprojekter i København.


Se jobannoncen


Electrical Engineer til el-tekniske projekter

Er du ambitiøs, tør tage ansvaret og er god til at se løsninger? Anker Andersen A/S søger en fremtidsorienteret Electrical Engineer til el-tekniske projekter - en person der brænder for tekniske produkter indenfor grøn omstilling.


Se jobannoncen


  Specialister:


Byggeleder søges til Odense

Er du uddannet bygningskonstruktør og har en god solid erfaring? Er du selvstændig og samtidig lidt stædig? Danhaus søger en byggeleder til opførelse af nye bæredygtige rækkehusprojekter i Odense.


Se jobannoncen


Danmarks bedste relationsskabende sælger

Anker Andersen A/S søger en Area Sales Manager til etablering af langsigtede kunderelationer indenfor ”det grønne område” og salg af teknisk udstyr til recycling. Du får primært ansvar for salg i USA og Canada.


Se jobannoncen


Salgskonsulent søges til Sjælland og øerne

Er du initiativrig, energisk og kan skabe nye kunder? Esbjerg Farve- & Lakfabrik A/S søger en dygtig salgskonsulent til at varetage salgsopgaver i distrikt Sjælland og øerne.


Se jobannoncen


Salgstekniker søges til SØBY

Er du teknisk stærk og trives med at have ansvaret for dit eget arbejdsområde? Har du erfaring med 3D-CAD og flair for IT? Så er du måske SØBYs nye medarbejder. Du får det selvstændige ansvar for underleverandøropgaver.


Se jobannoncen


Projektleder søges til Wamatech A/S

Er du klar til at tage ansvaret for projektledelsen og styre leverancen af højt specialiserede maskiner og turn-key anlæg til den hurtigt voksende europæiske affalds- og genvindingsindustri?


Se jobannoncen


Projektchef søges til Uretek

Har du en teknisk baggrund og brænder du for at formidle god rådgivning og eksakt viden? Vil du arbejde med byggeriets omstilling mod grønnere og mere bæredygtige løsninger? Så har du nu chancen.


Se jobannoncen


Produktchef søges til papemballage

Kan du udvikle et forretningsområde og har du erfaring med papemballage? Så er du måske LogiCons nye produktchef? Du får ansvaret for den fortsatte udvikling og drift af produktgruppen pap og transportmateriel.


Se jobannoncen


Intern sælger med stort salgsgen

Er du serviceminded og kan sælge teknik? NORD Gear Danmark A/S i Kliplev vækster og søger derfor en ny intern sælger. Du får ansvaret for betjening og udvikling af C-kundesegmentet.


Se jobannoncen


Kontorassistent søges til Torring A/S

Er du en udadvendt og selvstændig blæksprutte? Torring A/S søger en struktureret og ansvarsfuld kontorassistent, der kan hjælpe med en bred vifte af opgaver inden for bogføring, løn, fakturering og administration.


Se jobannoncen


Senior Hardware Engineer

CS electric søger en erfaren Senior Hardware Engineer med en el-teknisk baggrund. Du skal primært arbejde med automationsløsninger og vil bl.a. komme til at arbejde med tegning og konstruktion i Caddy++ og/eller PCSchematic.


Se jobannoncen


Frontend-udvikler til København

Frontend-udvikler med PHP-erfaring søges til webbureau i det indre København.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen