Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer. 


  Lederstillinger:


Customer Service Manager til NORD Gear

NORD Gear Danmark søger en Customer Service Manager, som får en afgørende rolle i styringen af kundeservice, intern salg, service & after sales. Det bliver dit ansvar at lede og inspirere teamet.


Se jobannoncen


Maintenance Manager til Elektro-Isola

Kan du gå forrest, brænder du for vedligehold og har sans for god medarbejderledelse? Elektro-Isola søger en strategisk vedligeholdelseschef, som får en helt central rolle i virksomhedens videre udvikling.


Se jobannoncen


Overmontør/afdelingsleder til Kolding/Vejle

Kan du starte en ny afdeling op? Og ønsker du at blive medejer? Blue-Tech søger snarest muligt en overmontør til etablering og opstart af en ny afdeling i Kolding/Vejle-området.


Se jobannoncen


El-overmontør søges til Hørning Installation

Har du lyst til at bringe din stærke faglighed sammen med spændende ledelses- og udviklingsopgaver, så er stillingen lige noget for dig. Du får medansvar for drift og ledelse af el-afdelingen med 15 medarbejdere. 


Se jobannoncen


  Specialister:


Produktchef søges til Preben Z. Jensen

Er du udadvendt, god til sprog og har styr på detaljerne? Har du erfaring med salg og salgsbackup af maskiner og reservedele? Så er du måske Preben Z. Jensens nye produktchef.


Se jobannoncen


Administrativ blæksprutte til Welpaint

Har du en bred administrativ værktøjskasse, et lyst sind og et humør som smitter af? Welpaint søger en administrativ blæksprutte, der kan favne vidt og trives med en varieret hverdag.


Se jobannoncen


Indkøber søges til international virksomhed

Har du lyst til at blive en del af et kompetent team, som sammen skaber gode resultater? Kan du holde fokus? Har du et digitalt mindset? Så er stillingen som indkøber hos Lammhults Bibioteksdesign måske noget for dig.


Se jobannoncen


PTA-medarbejder til Anker Andersen

Brænder du for at udarbejde produktionsgrundlaget og ønsker en nøglerolle i komplekse internationale projekter? Så søger Anker Andersen en PTA-medarbejder, der bl.a. får ansvaret for styklister, varenumre og ruter.


Se jobannoncen


Teknisk designer til Anker Andersen

Brænder du for 3D- og 2D-konstruktion? Vil du være med til at gøre en forskel i den grønne omstilling? Så har vi jobbet til dig. Anker Andersen A/S søger en teknisk designer til komplekse internationale projekter.


Se jobannoncen


Bogholderi- og regnskabsmedarbejder

ASAGroup A/S i Vejen søger en erfaren bogholderi- og regnskabsmedarbejder, der i samarbejde med en assisterende bogholder har det fulde ansvar for det daglige bogholderi, måneds- og årsregnskaber.


Se jobannoncen


Sales Engineer får nøglerolle hos Gruber

Gruber søger en Sales Engineer, der ikke bare forstår at fastholde og udbygge de gode relationer til eksisterende kunder, men også kan identificere og kontakte nye kunder samt udvide markedernes kendskab til Gruber.


Se jobannoncen


Application engineer til automationssystemer

Vær med til at udvide NORD Gear Danmarks succes med avancerede drevløsninger. Vi søger en application engineer, som kan udarbejde samlede løsninger bestående af gear, motorer og frekvensomformere.


Se jobannoncen


Financial Controller søges

Har du lyst til at blive en del af et kompetent team, som sammen skaber gode resultater? Kan du holde fokus? Har du et digitalt mindset? Så er stillingen hos Lammhults Biblioteksdesign måske noget for dig.


Se jobannoncen


Produktchef søges til papiremballage

Har du erfaring med papiremballage og er strategisk tænkende? LogiCon Nordic søger en produktchef til opbygning af et nyt produktområde, papiremballage, med bl.a. leverandørudvælgelse og sortimentsudvikling.


Se jobannoncen


Designer med passion for inventar & møbler

Til en nyoprettet stilling søger Lammhults Biblioteksdesign en designer med god erfaring indenfor inventar, der kan skabe og udvikle sortimenter af produkter og tilbehør rettet specifikt til biblioteker.


Se jobannoncen


  Specialister:


Regnskabschef til Trekantområdet

Har du en økonomiuddannelse og erfaring med at arbejde i en international organisation? Engageret regnskabschef søges til Trekantområdet, hvor du vil være omgivet af dygtige og engagerede kolleger. 


Se jobannoncen


Serviceingeniør til bæredygtigt fiskeri

MLD søger en serviceingeniør, som kan servicere MLDs produkter ombord på skibe, enten mens de er på havet eller når skibene er i havn. Du får lov til at skabe dit eget job indenfor et helt nyt område.


Se jobannoncen


Procesingeniør til Kerry Ingredients

Du får ansvaret for proces- og kvalitetsoptimering; vedligeholde og optimere eksisterende processer, udstyr og styresystemer, samt implementere ny procesteknologisk innovation. 


Se jobannoncen


Produktionstekniker til procesoptimering

Har du en håndværksmæssig baggrund fra metalbranchen, og vil du være med til procesoptimering af produktionen? Så er du måske Trier Industries' nye produktionstekniker.


Se jobannoncen


CNC-industriteknikere til Tries Industries

Trier Industries søger CNC-industriteknikere til deres multitasking bearbejdningscenter til både dag-, aften- og nathold. Arbejdet omfatter blandt andet opstilling og programmering.


Se jobannoncen


CNC-industriteknikere til Tries Industries

Er du faglært industritekniker eller maskinarbejder? Trier Industries A/S i Viborg søger CNC-industriteknikere / opstillere til deres 5-aksede bearbejdningscenter til både dag-, aften- og nathold. 


Se jobannoncen


Project Manager Mechanical Engineering

MLD gør sig klar til at revolutionere fiskeindustrien og søger derfor en erfaren projektleder med en baggrund som maskiningeniør. Et både sjovt, spændende og fagligt udfordrende job.


Se jobannoncen


Automationsingeniør / PLC-programmør

Brænder du for at stå i spidsen for programmering og indkøring af kundespecifikt automatiseret produktionsudstyr hos store industrivirksomheder såvel i Danmark som internationalt? 


Se jobannoncen


Application Engineer til bæredygtigt fiskeri

Hos danske MLD gør man sig klar til at revolutionere fiskeindustrien. Første etape af et innovativt trawlsystem med droner er allerede søsat. Næste etape kræver hjælp fra en visionær og erfaren application engineer.


Se jobannoncen


Package Manager - Electrical & Automation

Har du en sikker hånd, når du håndterer komplekse industriprojekter? MAKEEN EnviroTech søger en Package Manager, der får ansvaret for to packages - electrical package og automation & instrument package. 


Se jobannoncen


Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen