Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer.


  Lederstillinger:


Indkøbschef til Muehlhan Wind Service

Har du lyst til at arbejde med vindenergi og være en del af en af de hurtigst voksende service- og installationsvirksomheder i branchen, så er du måske den indkøbschef vi søger.


Se jobannoncen


PTA-manager hos Elektro-Isola

Besidder du et godt overblik og er skrap til at se nye muligheder? Som PTA-manager hos den internationale kompositvirksomhed Elektro-Isola A/S i Vejle får du en central rolle i den videre udvikling af afdelingen.


Se jobannoncen


Direktør med ambitioner om medejerskab

LS Trapper og Stål A/S søger en ny direktør, som kan stå i spidsen for videreudvikling af virksomhed og produkter, tage aktiv del i salg og projektledelse og som samtidig har ambitioner om medejerskab.


Se jobannoncen


Team Leader til CNC-fræseafdeling

Har du et godt overblik, og brænder du for koordinering af den daglige drift? Så har du nu chancen for komme med på en enestående vækstrejse hos den internationale kompositvirksomhed Elektro-Isola A/S i Vejle.


Se jobannoncen


Ny teknologichef til moderne ledelsesteam

Omnicon søger en teknologichef, der er stærk på produktudvikling. Den nye teknologichef kommer til at indgå i et fagligt internationalt miljø, hvor teknisk sparring, research og vidensdeling er en naturlig del.


Se jobannoncen


Fabrikschef søges til Syddanmark

Erfaren fabrikschef søges til mellemstor produktionsvirksomhed i Syddanmark. Du får ansvaret for både produktions- og personaleledelse, samt investering og vedligehold af bygninger og produktionsudstyr. Vil du vide mere? Så kontakt Aksel Uglvig Jensen.


Overmontør/afdelingsleder til Kolding/Vejle

Kan du starte en ny afdeling op? Og ønsker du at blive medejer? Blue-Tech søger snarest muligt en overmontør til etablering og opstart af en ny afdeling i Kolding/Vejle-området.


Se jobannoncen


El-overmontør søges til Hørning Installation

Har du lyst til at bringe din stærke faglighed sammen med spændende ledelses- og udviklingsopgaver, så er stillingen lige noget for dig. Du får medansvar for drift og ledelse af el-afdelingen med 15 medarbejdere.


Se jobannoncen


  Specialister:


Teknisk designer til Anker Andersen

Brænder du for 3D- og 2D-konstruktion samt udarbejdelse af produktionsgrundlaget, så har vi jobbet til dig. Anker Andersen A/S søger en teknisk designer til komplekse internationale projekter.


Se jobannoncen


BMW-servicetekniker

Elsker du teknik, brænder du for biler af højeste kvalitet og kan du tænke ud af boksen? Til Outzen Bilcenter i Ringe søger vi en ny kollega til at indgå i et lille team af dedikerede BMW-entusiaster.


Se jobannoncen


Økonomiassistent i international virksomhed

Spændende og udviklende stilling som økonomiassistent hos Lammhults Biblioteksdesign. Du bliver en del af et Shared Service Center og ansvarlig for økonomi og regnskab i de svenske og belgiske selskaber.


Se jobannoncen


Bogholder med lyst til nye udfordringer

Gruber A/S i Haderslev søger en bogholder, der både kan håndtere alsidige opgaver inden for bogholderi og bidrage til implementering af et nyt regnskabssystem, da der skiftes til Microsoft Business Central.


Se jobannoncen


Bogholder til Max Mathiesen & Søn

Er du vant til at arbejde selvstændigt og er en god allround-bogholder? Entreprenørvirksomheden Max Mathiesen & Søn i Varde søger en dygtig bogholder med en passion for nøjagtighed og orden.


Se jobannoncen


Salgstalent med sans for kommunikation

NORD Gear Danmark mangler et sandt multi-talent, der både kan pleje og kræse for nye og tidligere kunder, og samtidig kan hjælpe med at spotte og formidle gode historier og vigtig information.


Se jobannoncen


Piping Engineer til MAKEEN Energy

Piping Engineer søges til projektering af komplekse procesanlæg inden for Gas Solutions. Du vil få en vigtig rolle i projektteamet, hvor du følger globale projekter fra deres ”fødsel” til den endelige overdragelse hos kunden.


Se jobannoncen


Teknisk tegner til Roust Element

Roust Element søger en teknisk tegner. Det bliver din opgave at forberede produktionsgrundlaget til produktionen ud fra den 3D-model og de detaljer som den projekteringsansvarlige har udarbejdet.


Se jobannoncen


Projekterende med projektansvar 

Roust Element søger en ny medarbejder. Du får ansvaret for både projekternes tidsplan, økonomi og kvalitet samt design. Du er derfor i løbende dialog med kunden og rådgiverteamet gennem hele projektet.


Se jobannoncen


Projekteringsansvarlig til Roust Element

Som projekteringsansvarlig får du ansvaret for produktions- og montagegrundlaget, med udformning af 3D-modeller, samlingsdetaljer og produktionstegninger, samt sparring og koordinering med kunder og rådgivere.


Se jobannoncen


Application Engineer til bæredygtigt fiskeri

Hos danske MLD gør man sig klar til at revolutionere fiskeindustrien. Første etape af et innovativt trawlsystem med droner er allerede søsat. Næste etape kræver hjælp fra en visionær og erfaren application engineer.


Se jobannoncen


Erfaren Project Manager til MAKEEN CRYO

Trives du med struktureret projekteksekvering af store teknologiske anlægsleverancer? Og har du lyst til at fortsætte og udvikle din karriere i et yderst spændende internationalt miljø? Så er her muligheden.


Se jobannoncen


Electrical Engineer til MAKEEN CRYO

Har du lyst til at fortsætte og udvikle din karriere i et internationalt miljø? Vi søger en Electrical Engineer til MAKEEN Energy's CRYO-team, der arbejder med at udvikle, sælge og projektafvikle energiløsninger.


Se jobannoncen


Bygningsingeniør til Roust Element

Trives du med at være krumtappen i projekterne, når vi skaber fremtidens bæredygtige bygninger? Roust Element søger en bygningsingeniør, der bliver en vigtig del af projekterne hele vejen fra tilbudsgivning til levering.


Se jobannoncen


Lead Mechanical Engineer til MAKEEN CRYO

Kan du se dig selv engageret i anlægsløsninger og teknologiudvikling, rettet mod tilvejebringelse af grønne brændstoffer? Så er der her en mulighed for at blive en del af MAKEENs CRYO-team.


Se jobannoncen


  Specialister:


Sales Manager får nøglerolle i globalt eventyr

Vil du være med til styrke den grønne omstilling i USA og Canada, og brænder du for projekt- og relationsskabende teknisk salg, så har vi et absolut drømmejob til dig hos Anker Andersen A/S.


Se jobannoncen


Projektleder til internationale projekter

Vil du være med til at indføre store nationale pantsystemer og styrke den grønne omstilling i lande, der ser Danmark som et stort forbillede, og elsker du at stå i spidsen for komplekse, kundetilpassede projekter?


Se jobannoncen


Værktøjstekniker til genopslibning

Har du kendskab til CNC og skærende værktøj, samt en god teknisk forståelse? Risager A/S søger dygtig værktøjstekniker til genopslibning mm. af skærende værktøj (CNC-værktøjsslibning).


Se jobannoncen


Værktøjstekniker til fremstilling

Har du teknisk forståelse for spåntagende bearbejdning, sans for kvalitet og stor IT-forståelse? Risager A/S søger dygtig tekniker til fremstilling mm. af skærende værktøj (CNC-værktøjsslibning).


Se jobannoncen


Sales Manager til Data Modul

Har du teknisk salgserfaring og stærkt kundefokus? Data Modul i Kolding søger en Sales Manager til salg af displayteknologi og visuelle løsninger i hele Danmark. Der er mulighed for at arbejde hjemmefra.


Se jobannoncen


Procesingeniør til Kerry Ingredients

Du får ansvaret for proces- og kvalitetsoptimering; vedligeholde og optimere eksisterende processer, udstyr og styresystemer, samt implementere ny procesteknologisk innovation. 


Se jobannoncen


Serviceingeniør til bæredygtigt fiskeri

MLD søger en serviceingeniør, som kan servicere MLDs produkter ombord på skibe, enten mens de er på havet eller når skibene er i havn. Du får lov til at skabe dit eget job indenfor et helt nyt område.


Se jobannoncen


Produktionstekniker til procesoptimering

Har du en håndværksmæssig baggrund fra metalbranchen, og vil du være med til procesoptimering af produktionen? Så er du måske Trier Industries' nye produktionstekniker.


Se jobannoncen


Økonomimedarbejder - chefens højre hånd

Vil du med på en grøn vækstrejse, når der indføres store nationale pantsystemer rundt om i verden? Brænder du for økonomi, løn og HR-administration, og trives med et selvstændigt job i tæt samarbejde med ledelsen?


Se jobannoncen


CNC-industriteknikere til Tries Industries

Er du faglært industritekniker eller maskinarbejder? Trier Industries A/S i Viborg søger CNC-industriteknikere / opstillere til deres 5-aksede bearbejdningscenter til både dag-, aften- og nathold. 


Se jobannoncen


CNC-industriteknikere til Tries Industries

Trier Industries søger CNC-industriteknikere til deres multitasking bearbejdningscenter til både dag-, aften- og nathold. Arbejdet omfatter blandt andet opstilling og programmering.


Se jobannoncen


Automationsingeniør / PLC-programmør

Brænder du for at stå i spidsen for programmering og indkøring af kundespecifikt automatiseret produktionsudstyr hos store industrivirksomheder såvel i Danmark som internationalt? 


Se jobannoncen


Project Manager Mechanical Engineering

MLD gør sig klar til at revolutionere fiskeindustrien og søger derfor en erfaren projektleder med en baggrund som maskiningeniør. Et både sjovt, spændende og fagligt udfordrende job.


Se jobannoncen


Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen