Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer.


  Lederstillinger:


General Manager til Gas Equipment

Brænder du for salg og ledelse og vil stå i spidsen for et globalt salgsteam? Så er du måske MAKEEN Energy’s nye General Manager for det skandinaviske og asiatiske marked indenfor forretningsområdet Gas Equipment.


Se jobannoncen


Head of Engineering & Plant Design

MAKEEN Energy søger en leder til deres nyeste forretningssegment EnviroTech, der fokuserer på teknologier rettet mod genanvendelse af plast og kompositter. Er det dig?


Se jobannoncen


Økonomichef søges til Chr. Johannsen

Er du økonomichef i dag, men har lyst til nye udfordringer og til at være en del af vækstrejsen i en succesfuld og dynamisk virksomhed, hvor du sidder med ved beslutningsbordet?


Se jobannoncen


Manager Electromechanical Engineering

Vil du hjælpe med at skabe fremtidens bæredygtige fiskeri? MLD søger en visionær og erfaren leder med en baggrund som svagstrømsingeniør, der kan forme en helt ny afdeling og som brænder for bæredygtige løsninger.


Se jobannoncen


Teknisk chef til Atria i Horsens

Er du selvkørende, handlekraftig og går gerne forrest? Atria søger en kompetent, erfaren og dedikeret teknisk chef, som kan fremtidssikre produktionen gennem optimering og projekter.


Se jobannoncen


Head of Electrical Infrastructure Consultancy

Er du en erfaren personaleleder med dybt kendskab til den elektriske infrastruktur relateret til vedvarende energiprojekter? Så er du måske kandidat til denne spændende jobmulighed hos K2 Management.


Se jobannoncen


Teknisk chef med lyst til bæredygtig udvikling

Vi søger en teknisk velfunderet chef med lyst til udvikling, som skal bidrage til den fortsatte bæredygtige udvikling og vækst hos SKY-LIGHT A/S. Du får et spændende job og en afvekslende hverdag.


Se jobannoncen


Production Manager søges

Kan du gå forrest og udvikle produktionen? Har du erfaring med produktionsledelse inden for fødevare- eller medicinalbranchen? Så er du måske den nye Production Manager hos Kerry Ingredients & Flavours i Glamsbjerg.


Se jobannoncen


Afdelingsleder søges til Blue-Tech i Kolding

Kan du starte en nye afdeling op? Og ønsker du at blive medejer? Har du et stort netværk i Kolding-området? Blue-Tech søger snarest muligt en afdelingsleder til etablering og opstart af en ny afdeling i Kolding.


Se jobannoncen


Overmontør til Aarhus-området

Overmontør søges til el-installatør i Aarhus-området.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Afdelingsleder søges til Fog El & Alarm

Er du vores nye forstærkning i alarm-afdelingen? Fog El & Alarm søger en medarbejdende afdelingsleder, som kan forstærke alarm-afdelingen og sikre vækst. 


Se jobannoncen


  Specialister:


Account Manager til pharmavirksomhed

ZPD A/S i Esbjerg søger en Account Manager der kan være med til at vedligeholde og udvikle kundeporteføljen igennem langsigtede strategiske partnerskaber og det værdibaserede salg.


Se jobannoncen


Svagstrømsingeniør til bæredygtigt fiskeri

MLD søger en svagstrømsingeniør, der sammen med lederen kan forme en helt ny afdeling, og som brænder for bæredygtige og miljørigtige løsninger, og kan se sig selv kæmpe for at nå FN’s verdensmål.


Se jobannoncen


Erfaren Payroll Administrator

Er du Caljans nye Payroll Administrator, som selvstændigt varetager lønkørsel for funktionærer og timelønnede i Danmark og yder anden administrativ support? Vi leder efter dig, som stortrives med lønbehandling og support.


Se jobannoncen


Erfaren salgskoordinator søges

Vi søger en engageret salgskoordinator til Lammhults Biblioteksdesign. Brænder du for at gøre en forskel for kunderne og har du erfaring med at arbejde i en international organisation – så har vi jobbet til dig.


Se jobannoncen


R&D Engineer til Omme Lift

Har du erfaring med styrkeberegning og kompleks produktudvikling? Som R&D Engineer hos Omme Lift bliver du en nøglespiller i udviklingen af fremtidens lifte og vedligehold af det eksisterende produktprogram.


Se jobannoncen


R&D Engineer med flair for hydraulik

Kunne du tænke dig at udvikle komplekse maskiner i en spændende virksomhed med produktion, udvikling og montage under samme tag? Omme Lift søger en R&D Engineer til udvikling af fremtidens lifte.


Se jobannoncen


Indkøber med leverandøransvar

Har du sans for godt købmandskab og erfaring med strategisk indkøb? Så er her muligheden for at være drivkraften i at videreudvikle det strategiske indkøb hos OMME LIFT A/S.


Se jobannoncen


LogiCon Nordic søger intern salgsassistent

Har du smil i stemmen og et stort overblik? LogiCon Nordic søger en salgsassistent, der sammen med 8 erfarne kollegaer har kontakten til større kunder og supporterer salgsafdelingens eksterne sælgere.


Se jobannoncen


Selvstændig receptionist med overblik

Er du den smilende og udadvendte ”blæksprutte”, der kan tage ansvaret for receptionen i en større virksomhed, og  med gode kommunikationsevner og et glimt i øjet kan sige til og fra? Så er du måske Caljan’s nye receptionist.


Se jobannoncen


Erfaren Project Manager

Bliver du inspireret af den teknologiske overgang til bæredygtig energi? Trives du med at lede komplekse, tekniske projekter i Danmark og udlandet? Så er du måske MAKEEN Energy's nye Project Manager?


Se jobannoncen


Senior Specialist - Mechanics

Brænder du for tekniske produkter indenfor grøn omstilling? Tør du tage ansvaret og er god til at se mekaniske løsninger? Anker Andersen A/S søger en Senior Specialist - Mechanics til projekter indenfor recycling.


Se jobannoncen


Mekaniker til A.O. Materiel Udlejning

Har du engagement og drive til, sammen med resten af teamet, at tage ansvaret for at virksomhedens materiel altid er klar til udlejning? Vi søger 2 mekanikere til klargøring af A.O. Materiel Udlejning’s materielpark.


Se jobannoncen


Service- og ventilationstekniker

Har du kendskab til ventilationsprocesser og vil du med på en spændende rejse? Så er du måske LASSEN Ventilations nye service- og ventilationstekniker.


Se jobannoncen


  Specialister:


Projektleder søges til PBN A/S

Forstår du kundernes forretning og evner at sætte dit præg på løsningerne? Er du en stærk projektleder med god mekanisk og el-teknisk forståelse? Så er det måske dig vi leder efter. 


Se jobannoncen


Driftsmester til vandproduktion

Vil du være med til at sikre, at kunderne altid har rent vand i hanen? Er du uddannet maskinmester, og har du erfaring med SRO/SCADA-systemer? Så er du måske DIN Forsyning's nye driftsmester.


Se jobannoncen


Måletekniker / kvalitetstekniker søges

Trier Industries A/S søger måletekniker / kvalitetstekniker med ansvar for deres målerum. Arbejdet omhandler kontrolmåling af emner og dokumentation, inkl. daglig ledelse af målerum.


Se jobannoncen


Værktøjstekniker til genopslibning

Har du kendskab til CNC og skærende værktøj, samt en god teknisk forståelse? Risager A/S søger dygtig værktøjstekniker til genopslibning mm. af skærende værktøj (CNC-værktøjsslibning).


Se jobannoncen


CNC-industritekniker / opstiller

Trier Industries søger en faglært industritekniker / maskinarbejder til deres 5-aksede bearbejdningsafdeling. Arbejdet omfatter styring af 5-akset CNC-bearbejdningscenter, opstilling og programmering.


Se jobannoncen


Area Sales Manager til Nordjylland

Er du selvstartende og vedholdende? Bor du i Nordjylland og har erfaring med BtB-salg af emballage og beklædning til fødevareindustrien? Så er du måske LogiCon Nordics Area Sales Manager i Nord- & Nordvestjylland.


Se jobannoncen


Værktøjstekniker til fremstilling

Har du teknisk forståelse for spåntagende bearbejdning, sans for kvalitet og stor IT-forståelse? Risager A/S søger dygtig tekniker til fremstilling mm. af skærende værktøj (CNC-værktøjsslibning).


Se jobannoncen


Senior maskiningeniør

Har du en stærk teknisk baggrund og kender til trykbærende udstyr? Så er du måske FORCE Technology's nye senior maskiningeniør, der får ansvaret for deres unikke gas flow teknologi.


Se jobannoncen


IT-administrator hos Caljan

Har du stor interesse for netværk, IT-sikkerhed, VMware og Windows-administration? Kunne du tænke dig et afvekslende job med en spændende hverdag og stor mulighed for selv at kunne præge indholdet?


Se jobannoncen


Senior el-ingeniør til FORCE Technology

Er du en erfaren el-ingeniør/stærkstrømstekniker og brænder for programmering, fejlfinding, udvikling og vedligehold? Så er du måske FORCE Technology's nye senior el-ingeniør.


Se jobannoncen


CNC-industritekniker / opstiller

Trier Industries søger en faglært industritekniker / maskinarbejder til deres bearbejdningsafdeling. Arbejdet omfatter styring af multitasking bearbejdningscenter, opstilling og programmering.


Se jobannoncen


Area Sales Manager på Sjælland

Er du selvstartende og vedholdende? Bor du på Sjælland og har erfaring med BtB-salg af emballage og beklædning til fødevareindustrien? Så er du måske LogiCon Nordics Area Sales Manager på Sjælland.


Se jobannoncen


Frontend-udvikler til København

Frontend-udvikler med PHP-erfaring søges til webbureau i det indre København.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen