Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer.


  Lederstillinger:


Caljan søger en Purchase Manager

Grundet høj vækst inden for e-commerce søger Caljan i Danmark en kometent og energisk Purchase Manager med ansvar for indkøb af kvalitetskomponenter til deres produkter.


Se jobannoncen


Produktionsleder

Virksomhed i den sydlige del af Midtjylland søger produktionsleder.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Produktionsleder

Virksomhed i Nordvestjylland søger produktionsleder.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


  Specialister:


Produktkonsulent til Bio-Circle

Brænder du for opsøgende salg? Ønsker du at bidrage til at gøre danske virksomheder mere ”grønne”? Brænder du for at opsøge nye kunder i hele Danmark? Så er det måske dig, der er Bio-Circles nye produktkonsulent?


Se jobannoncen


Danmarks bedste salgsrådgivere

Atria Danmark vil styrke rådgivning til detailhandlen. Kan du se dig selv i rollen som en af Atia Danmarks 3 kommende salgsrådgivere / virksomhedsambassadører og har du lyst til, sammen med Atria, at gå nye veje?


Se jobannoncen


Caljan søger HR Business Partner

Vi søger en HR Business Partner, som med gennemslagskraft kan rådgive i HR-spørgsmål og med faglig troværdighed og autoritet deltage i HR-projekter på tværs af koncernen med stort internationalt fokus.


Se jobannoncen


Tekniker søges til designvirksomhed

Hvad forbinder du med biblioteker? Design og indretning i verdensklasse? Materialer, farver og funktionalitet, hvor kun fantasien sætter grænser? Vi søger en innovativ og selvstændig medarbejder med en solid teknisk forståelse.


Se jobannoncen


To byggeledere søges

Er du uddannet bygningskonstruktør og har en god solid erfaring? Er du selvstændig og samtidig lidt stædig? Danhaus søger to byggeledere til opførelse af nye bæredygtige rækkehusprojekter i Storkøbenhavn.


Se jobannoncen


  Specialister:


Intern sælger med stort salgsgen

Er du serviceminded og kan sælge teknik? NORD Gear Danmark A/S i Kliplev vækster og søger derfor en ny intern sælger. Du får ansvaret for betjening og udvikling af C-kundesegmentet.


Se jobannoncen


Projektkoordinator til Ferrum

Tør du give dig i kast med store udfordringer? Vil du med på en spændende vækstrejse med udviklingsmuligheder? Så er du måske den projektkoordinator, som Ferrum Wastewater Solution søger.


Se jobannoncen


Senior Hardware Engineer

CS electric søger en erfaren Senior Hardware Engineer med en el-teknisk baggrund. Du skal primært arbejde med automationsløsninger og vil bl.a. komme til at arbejde med tegning og konstruktion i Caddy++ og/eller PCSchematic.


Se jobannoncen


Frontend-udvikler til København

Frontend-udvikler med PHP-erfaring søges til webbureau i det indre København.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Byggeleder til byggevirksomhed

Har du erfaring med byggeledelse og en uddannelse som tømrer? Byggevirksomhed i Midtjylland søger byggeleder til stort totalentrepriseprojekt i Østjylland.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen