Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer.


  Lederstillinger:


Logistikchef til moderne ledelsesteam

Omnicon ønsker at styrke teamet med en ny logistikchef, der bliver en central del af et moderne ledelsesteam, får ledelsesansvaret for vareflowet fra leverandør til kunde og det personlige ansvar for strategisk indkøb.


Se jobannoncen


Fabrikschef søges til Bygcom

Kan du lide at have det daglige ledelsesansvar og få de mange elementer i salg, konstruktion, produktion og kvalitetskontrol til at nå sammen? Så er du måske den fabrikschef, som Bygcom søger.


Se jobannoncen


Production Manager til Elektro-Isola

Kan du gå forrest og brænder for at udvikle både mennesker og produktion? Elektro-Isola søger en dedikeret og strategisk Production Manager med sans for god medarbejderledelse samt produktionsudvikling.


Se jobannoncen


Overmontør/afdelingsleder til Kolding/Vejle

Kan du starte en ny afdeling op? Og ønsker du at blive medejer? Blue-Tech søger snarest muligt en overmontør til etablering og opstart af en ny afdeling i Kolding/Vejle-området.


Se jobannoncen


Vedligeholdelsesleder til biotekvirksomhed

Er du en synlig leder, som tør og kan gå forrest? Vi søger en dygtig og teknisk kompetent leder til DSM Esbjerg's vedligeholdelsesafdeling.


Se jobannoncen


Ny CEO til dansk tech-virksomhed

Det bliver din opgave at lede teamet og afdække fremtidige forretnings- og indsatsområder – primært indenfor energisektoren. Har du det optimale mix af erfaring og faglige kompetencer til denne spændende nøglerolle?


Kontakt Aksel Uglvig Jensen på tlf. 4084 0133


Overmontør til Blue-Tech i Haderslev

Kan du skabe vækst i en ny afdeling? Blue-Tech søger snarest muligt en overmontør til deres nystartede afdeling i Haderslev. Din opgave bliver at varetage eksisterende kunder, primært erhverv og industri.


Se jobannoncen


El-overmontør søges til Hørning Installation

Har du lyst til at bringe din stærke faglighed sammen med spændende ledelses- og udviklingsopgaver, så er stillingen lige noget for dig. Du får medansvar for drift og ledelse af el-afdelingen med 15 medarbejdere.


Se jobannoncen


Afdelingsleder søges til Fog El & Alarm

Er du vores nye forstærkning i alarm-afdelingen? Fog El & Alarm søger en medarbejdende afdelingsleder, som kan forstærke alarm-afdelingen og sikre vækst. 


Se jobannoncen


  Specialister:


Produktionsplanlægger med stort overblik

For Betech i Bramming søger vi en engageret produktionsplanlægger med et stort overblik til at hjælpe med at forsyne Betechs kunder med pakninger og andre specielle tætningsløsninger.


Se jobannoncen


Area Sales Manager til Flensborg

Er du Schur Star Systems’ nye Area Sales Manager? Kan du varetage salget af såvel maskiner som emballage til førende virksomheder primært inden for food og non-food segmentet i Danmark, Færøerne samt i Island?


Se jobannoncen


Procesingeniør til Kerry Ingredients

Du får ansvaret for proces- og kvalitetsoptimering; vedligeholde og optimere eksisterende processer, udstyr og styresystemer, samt implementere ny procesteknologisk innovation.


Se jobannoncen


Få indflydelse på verdens fødevarer

Hos Kerry Ingredients er jagten gået ind på en erfaren projektingeniør til fabrikken i Glamsbjerg på Fyn. Du vil i første omgang komme til at fokusere på implementering af 'in-flight'-projekter.


Se jobannoncen


Byggeleder får medansvar for ny bydel

Det handler om mennesker og om at skabe rum til både bolig og erhverv, når Junge Byg skaber Schaub Parken i Esbjerg. Noget den nye byggeleder får en absolut nøglerolle i.


Se jobannoncen


Cyber Security Specialist 

Har du en passion for Cyber Security, og for at identificere og håndtere de trusler, vi står overfor i vores hverdag? Kan du bevare overblikket i pressede situationer? Så er du måske den, som vi søger til IT Forum i Esbjerg.


Se jobannoncen


Piping Engineer søges til MAKEEN Energy

Inspireres du af den øgende fokus på teknologier indenfor grøn energiomstilling og kan du se dig selv involveret i projektering af kundespecifikke komplekse procesanlæg?


Se jobannoncen


Key Account Manager til Berry Bramlage

Er dit speciale relations- og kundepleje, er du strategisk tænkende, en god sælger og har du en stor viden om B2B-salg af emballage til industrikunder? Så er du måske Berry Bramlage Kolding’s nye Key Account Manager.


Se jobannoncen


Key Account Manager med eget segment

LogiCon Nordic har udvidet kundegruppen til også at inkludere virksomheder uden for fødevareindustrien og skal derfor bruge en dreven Key Account Manager, der har øje for god kundepleje og udvikling af segmentet.


Se jobannoncen


Produktionstekniker til procesoptimering

Har du en håndværksmæssig baggrund fra metalbranchen, og vil du være med til procesoptimering af produktionen? Så er du måske Trier Industries' nye produktionstekniker.


Se jobannoncen


Bygningskonstruktører til Roust Element

Vil du være med til at projektere træelementerne til fremtidens bæredygtige bygninger? Roust Element søger 2 medarbejdere til teknisk afdeling, der bliver tovholdere for en del af Roust Element's projekter.


Se jobannoncen


Intern salgsmedarbejder til Preben Z. Jensen

Er du udadvendt, god til sprog og har styr på detaljerne? Har du erfaring med salg og salgsbackup af tekniske driftsmidler? Så er du måske Preben Z. Jensens nye interne salgsmedarbejder.


Se jobannoncen


Produktionstekniker til tilbudsgivning

Har du en håndværksmæssig baggrund fra metalbranchen og vil du være med til tilbudsgivning og procesoptimering af produktionen? Så er du måske Trier Industries' nye produktionstekniker.


Se jobannoncen


Electrical Engineer til MAKEEN Energy

Har du en relevant el-teknisk ingeniøruddannelse og kendskab til både HV og LV-engineering? Electrical Engineer søges til MAKEEN Energys ambitiøse grønne projekt Envirotech med fokus på genanvendelse af affaldsplast.


Se jobannoncen


  Specialister:


Projektleder søges til PBN A/S

Forstår du kundernes forretning og evner at sætte dit præg på løsningerne? Er du en stærk projektleder med god mekanisk og el-teknisk forståelse? Så er det måske dig vi leder efter. 


Se jobannoncen


Måletekniker / kvalitetstekniker søges

Trier Industries A/S søger måletekniker / kvalitetstekniker med ansvar for deres målerum. Arbejdet omhandler kontrolmåling af emner og dokumentation, inkl. daglig ledelse af målerum.


Se jobannoncen


Værktøjstekniker til genopslibning

Har du kendskab til CNC og skærende værktøj, samt en god teknisk forståelse? Risager A/S søger dygtig værktøjstekniker til genopslibning mm. af skærende værktøj (CNC-værktøjsslibning).


Se jobannoncen


CNC-industritekniker / opstiller

Trier Industries søger en faglært industritekniker / maskinarbejder til deres 5-aksede bearbejdningsafdeling. Arbejdet omfatter styring af 5-akset CNC-bearbejdningscenter, opstilling og programmering.


Se jobannoncen


Area Sales Manager på Sjælland

Er du selvstartende og vedholdende? Bor du på Sjælland og har erfaring med BtB-salg af folie, beklædning og beskyttelse til fødevareindustrien? Så er du måske LogiCon Nordics Area Sales Manager på Sjælland.


Se jobannoncen


Værktøjstekniker til fremstilling

Har du teknisk forståelse for spåntagende bearbejdning, sans for kvalitet og stor IT-forståelse? Risager A/S søger dygtig tekniker til fremstilling mm. af skærende værktøj (CNC-værktøjsslibning).


Se jobannoncen


Svagstrømsingeniør til bæredygtigt fiskeri

MLD søger en svagstrømsingeniør, der sammen med lederen kan forme en helt ny afdeling, og som brænder for bæredygtige og miljørigtige løsninger, og kan se sig selv kæmpe for at nå FN’s verdensmål.


Se jobannoncen


Erfaren salgskoordinator søges

Vi søger en engageret salgskoordinator til Lammhults Biblioteksdesign. Brænder du for at gøre en forskel for kunderne og har du erfaring med at arbejde i en international organisation – så har vi jobbet til dig.


Se jobannoncen


CNC-industritekniker / opstiller

Trier Industries søger en faglært industritekniker / maskinarbejder til deres bearbejdningsafdeling. Arbejdet omfatter styring af multitasking bearbejdningscenter, opstilling og programmering.


Se jobannoncen


Erfaren Project Manager

Bliver du inspireret af den teknologiske overgang til bæredygtig energi? Trives du med at lede komplekse, tekniske projekter i Danmark og udlandet? Så er du måske MAKEEN Energy's nye Project Manager?


Se jobannoncen


Serviceingeniør til bæredygtigt fiskeri

MLD søger en serviceingeniør, som kan servicere MLDs produkter ombord på skibe, enten mens de er på havet eller når skibene er i havn. Du får lov til at skabe dit eget job indenfor et helt nyt område.


Se jobannoncen


Frontend-udvikler til København

Frontend-udvikler med PHP-erfaring søges til webbureau i det indre København.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Sales Manager til After Sales

Anker Andersen A/S søger en teknisk velfunderet Sales Manager, der får fokus på After Sales og kan tage ansvar for salget af servicekoncepter og serviceaftaler, pleje eksisterende kunder og opdyrke nye kunder.


Se jobannoncen


Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen