Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer.


  Lederstillinger:


Team Leader til CNC-fræseafdeling

Har du et godt overblik, og brænder du for koordinering af den daglige drift? Så har du nu chancen for komme med på en enestående vækstrejse hos den internationale kompositvirksomhed Elektro-Isola A/S i Vejle.


Se jobannoncen


Ny teknologichef til moderne ledelsesteam

Omnicon søger en teknologichef, der er stærk på produktudvikling. Den nye teknologichef kommer til at indgå i et fagligt internationalt miljø, hvor teknisk sparring, research og vidensdeling er en naturlig del.


Se jobannoncen


Salgschef til Gruber A/S

Den nye salgschef får nøglerolle hos Gruber, der producerer kvalitetsværktøjer og specialmaskiner, og stor indflydelse på Grubers udvikling og strategi med fokus på kundepleje og branding.


Se jobannoncen


Fabrikschef søges til Syddanmark

Erfaren fabrikschef søges til mellemstor produktionsvirksomhed i Syddanmark. Du får ansvaret for både produktions- og personaleledelse, samt investering og vedligehold af bygninger og produktionsudstyr. Vil du vide mere? Så kontakt Aksel Uglvig Jensen.


CEO til Midtjylland

CEO søges til entreprenørvirksomhed i det østlige Midtjylland.


Kontakt Kim Frandsen for yderligere oplysninger
Fabrikschef søges til Bygcom

Kan du lide at have det daglige ledelsesansvar og få de mange elementer i salg, konstruktion, produktion og kvalitetskontrol til at nå sammen? Så er du måske den fabrikschef, som Bygcom søger.


Se jobannoncen


Overmontør/afdelingsleder til Kolding/Vejle

Kan du starte en ny afdeling op? Og ønsker du at blive medejer? Blue-Tech søger snarest muligt en overmontør til etablering og opstart af en ny afdeling i Kolding/Vejle-området.


Se jobannoncen


Overmontør til Blue-Tech i Haderslev

Kan du skabe vækst i en ny afdeling? Blue-Tech søger snarest muligt en overmontør til deres nystartede afdeling i Haderslev. Din opgave bliver at varetage eksisterende kunder, primært erhverv og industri.


Se jobannoncen


El-overmontør søges til Hørning Installation

Har du lyst til at bringe din stærke faglighed sammen med spændende ledelses- og udviklingsopgaver, så er stillingen lige noget for dig. Du får medansvar for drift og ledelse af el-afdelingen med 15 medarbejdere.


Se jobannoncen


  Specialister:


CNC-industriteknikere til Tries Industries

Trier Industries søger CNC-industriteknikere til deres multitasking bearbejdningscenter til både dag-, aften- og nathold. Arbejdet omfatter blandt andet opstilling og programmering.


Se jobannoncen


CNC-industriteknikere til Tries Industries

Er du faglært industritekniker eller maskinarbejder? Trier Industries A/S i Viborg søger CNC-industriteknikere / opstillere til deres 5-aksede bearbejdningscenter til både dag-, aften- og nathold.


Se jobannoncen


IT-konsulent til Esbjerg

Er du i dit es, når du arbejder med Microsofts hybridløsninger og Microsoft 365/Azure? Får du energi af at tale med kunder og finde løsninger? Så er du måske IT Forum Esbjerg's nye IT-konsulent.


Se jobannoncen


Project Planner - MAKEEN EnviroTech

Bliv Project Planner på innovative og teknologisk komplekse Plastcon projekter. Du får det primære ansvar for at opbygge og vedligeholde projektplaner, samt overvåge fremskridt gennem hele projektets levetid.


Se jobannoncen


PLC-programmør til Etcas

Brænder du for at stå i spidsen for programmering og indkøring af kundespecifikt automatiseret produktionsudstyr hos store industrivirksomheder såvel i Danmark som internationalt? 


Se jobannoncen


Mechanical Engineering Manager til MAKEEN

Bliver du inspireret af MAKEEN Energys initiativer inden for bæredygtig energi og affaldskonverteringsteknologier? Nu er der mulighed for at blive manager for Mechanical Engineering-teamet hos MAKEEN EnviroTech.


Se jobannoncen


Byggeleder til Max Mathiesen & Søn a/s

Er du vant til at arbejde selvstændigt og er en god kommunikator? Så er du måske Max Mathiesen & Søn a/s’ nye byggeleder med ansvar for vores rammeaftale med Forsvaret. Opgaverne ligger i Jylland og på Fyn.


Se jobannoncen


Senior Project Manager, Execution

MAKEEN EnviroTech har i øjeblikket stærkt fokus på det banebrydende Plastcon-koncept. Den nye Senior Project Manager bliver den overordnede projektleder med ansvar for at udføre de enkelte Plastcon-projekter.


Se jobannoncen


Lead Engineer til Process Engineering 

Bliver du inspireret af Makeen Energys initiativer inden for bæredygtig energi og affaldskonverteringsteknologier? Nu er der mulighed for at blive LEAD Engineer for Process Design-teamet i Makeen EnviroTech.


Se jobannoncen


Project Manager Mechanical Engineering

MLD gør sig klar til at revolutionere fiskeindustrien og søger derfor en erfaren projektleder med en baggrund som maskiningeniør. Et både sjovt, spændende og fagligt udfordrende job.


Se jobannoncen


Technical Sales Specialist til MAKEEN

Har du en kommerciel tankegang og en teknisk baggrund? Har du lyst til at engagere dig med kunder på tværs af  brancher og lande for at facilitere teknisk udstyr og kundetilpassede løsninger inden for gasbranchen?


Se jobannoncen


Økonomimedarbejder til Trekantområdet

Har du en all-round økonomisk baggrund og teknisk forståelse? Er du analytisk stærk, har lyst til at arbejde i Power BI og ambitioner om at nå noget mere i den økonomiske verden?


Se jobannoncen


AutoCAD Plant3D admin Manager

Bliver du inspireret af MAKEEN Energys omstillingsinitiativer mod bæredygtige energi- og affaldskonvertering? Så er her en mulighed for at slutte sig til teamet som AutoCAD Plant3D admin Manager.


Se jobannoncen


  Specialister:


Produktionstekniker til tilbudsgivning

Har du en håndværksmæssig baggrund fra metalbranchen og vil du være med til tilbudsgivning og procesoptimering af produktionen? Så er du måske Trier Industries' nye produktionstekniker.


Se jobannoncen


Projektleder søges til PBN A/S

Forstår du kundernes forretning og evner at sætte dit præg på løsningerne? Er du en stærk projektleder med god mekanisk og el-teknisk forståelse? Så er det måske dig vi leder efter. 


Se jobannoncen


Værktøjstekniker til genopslibning

Har du kendskab til CNC og skærende værktøj, samt en god teknisk forståelse? Risager A/S søger dygtig værktøjstekniker til genopslibning mm. af skærende værktøj (CNC-værktøjsslibning).


Se jobannoncen


Værktøjstekniker til fremstilling

Har du teknisk forståelse for spåntagende bearbejdning, sans for kvalitet og stor IT-forståelse? Risager A/S søger dygtig tekniker til fremstilling mm. af skærende værktøj (CNC-værktøjsslibning).


Se jobannoncen


Svagstrømsingeniør til bæredygtigt fiskeri

MLD søger en svagstrømsingeniør, der sammen med lederen kan forme en helt ny afdeling, og som brænder for bæredygtige og miljørigtige løsninger, og kan se sig selv kæmpe for at nå FN’s verdensmål.


Se jobannoncen


Key Account Manager til Berry Bramlage

Er dit speciale relations- og kundepleje, er du strategisk tænkende, en god sælger og har du en stor viden om B2B-salg af emballage til industrikunder? Så er du måske Berry Bramlage Kolding’s nye Key Account Manager.


Se jobannoncen


Key Account Manager til Østdanmark

LogiCon Nordic har udvidet kundegruppen til at inkludere virksomheder uden for fødevareindustrien og skal derfor bruge en dreven Key Account Manager, der har øje for god kundepleje og den fortsatte udvikling af segmentet.


Se jobannoncen


Serviceingeniør til bæredygtigt fiskeri

MLD søger en serviceingeniør, som kan servicere MLDs produkter ombord på skibe, enten mens de er på havet eller når skibene er i havn. Du får lov til at skabe dit eget job indenfor et helt nyt område.


Se jobannoncen


Sales Manager til After Sales

Anker Andersen A/S søger en teknisk velfunderet Sales Manager, der får fokus på After Sales og kan tage ansvar for salget af servicekoncepter og serviceaftaler, pleje eksisterende kunder og opdyrke nye kunder.


Se jobannoncen


Bygningskonstruktører til Roust Element

Vil du være med til at projektere træelementerne til fremtidens bæredygtige bygninger? Roust Element søger 2 medarbejdere til teknisk afdeling, der bliver tovholdere for en del af Roust Element's projekter.


Se jobannoncen


Cyber Security Specialist 

Har du en passion for Cyber Security, og for at identificere og håndtere de trusler, vi står overfor i vores hverdag? Kan du bevare overblikket i pressede situationer? Så er du måske den, som vi søger til IT Forum i Esbjerg.


Se jobannoncen


Produktionstekniker til procesoptimering

Har du en håndværksmæssig baggrund fra metalbranchen, og vil du være med til procesoptimering af produktionen? Så er du måske Trier Industries' nye produktionstekniker.


Se jobannoncen


Procesingeniør til Kerry Ingredients

Du får ansvaret for proces- og kvalitetsoptimering; vedligeholde og optimere eksisterende processer, udstyr og styresystemer, samt implementere ny procesteknologisk innovation.


Se jobannoncen


Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen