Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister. 


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer. 


  Lederstillinger:


QHSE-manager til Welpaint

Trives du med at være problemløseren, der omsætter høje krav til handling? Welpaint A/S i Give søger en QHSE-manager, der kan tage ejerskab af certificeringer inden for kvalitet, arbejdsmiljø og miljø.


Se jobannoncen


Produktionsleder til AKA-Danbox

Er du en selvkørende og hands-on teamplayer? AKA-Danbox er i gang med at vækste og søger derfor en produktionsleder til afdelingen for finérbokse. Der er tale om et meget bredt job i en flad organisation.


Se jobannoncen


COO søges til Anker Andersen A/S

Har du pionerånd og vil bidrage til en bæredygtig fremtid? Anker Andersen A/S søger en innovativ COO, som brænder for tekniske produkter indenfor grøn omstilling og vil bidrage til opfyldelsen af en ambitiøs vækstplan.


Se jobannoncen


Contract Execution Manager til SUEZ Water

Trives du med projekteksekvering af komplekse anlægsleverancer? Vil du fortsætte din karriere i et yderst spændende internationalt miljø? Vi søger en leder, der vil stå i spidsen for SUEZ Water’s projektafdeling.


Se jobannoncen


Overmontør/afdelingsleder til Kolding/Vejle

Kan du starte en ny afdeling op? Og ønsker du at blive medejer? Blue-Tech søger snarest muligt en overmontør til etablering og opstart af en ny afdeling i Kolding/Vejle-området.


Se jobannoncen


El-overmontør søges til Hørning Installation

Har du lyst til at bringe din stærke faglighed sammen med spændende ledelses- og udviklingsopgaver, så er stillingen lige noget for dig. Du får medansvar for drift og ledelse af el-afdelingen med 15 medarbejdere. 


Se jobannoncen


  Specialister:


Electrical Responsible søges

Vil du være en del af en af de hurtigst voksende service- og installationsvirksomheder i branchen? Muehlhan Wind Service søger en Electrical Responsible som kan fungere som faglig ansvarlig ift. den danske el-autorisation.


Se jobannoncen


Produktkonsulent med hunterprofil

Har du viljen og evnen til at finde nye kunder? Brænder du for at opsøge nye kunder og har du interesse i at være med til at udbygge kundenettet, så er det måske dig, der er Bio-Circle’s nye produktkonsulent?


Se jobannoncen


Sales Manager til fremtidens fiskeri

Har du indgående kendskab til fiskeri og flair for teknik? MLD søger en erfaren Sales Manager, som kan udvide deres tilstedeværelse i Skagen – Danmarks største og vigtigste fiskerihavn.


Se jobannoncen


International Business Controller søges

Har du lyst til at blive en del af et kompetent team, hvor målet er at drive en effektiv finansfunktion? Har du et digitalt mindset? Så er stillingen som Business Controller hos Lammhults Biblioteksdesign måske noget for dig.


Se jobannoncen


Atria Danmark søger kvalitetskoordinator

Har du styr på kvalitetsstyring og mærkning af fødevarer? Atria Danmark søger en kvalitetskoordinator, som bl.a. får ansvaret for den daglige administration af Atria’s kvalitetsstyrings- og HACCP-systemet.


Se jobannoncen


Sommerferievikar til kvalitetsafdelingen

Er du frisk på en udfordring? Atria Danmark søger en vikar til kvalitetsafdelingen i sommerperioden. Du får mulighed for at prøve kræfter med forskellige arbejdsopgaver og får indblik i hvordan kvalitetsafdelingen arbejder.


Se jobannoncen


Produktchef søges til Preben Z. Jensen

Er du udadvendt, god til sprog og har styr på detaljerne? Har du erfaring med salg og salgsbackup af maskiner og reservedele? Så er du måske Preben Z. Jensens nye produktchef.


Se jobannoncen


Cyber Security Specialist hos MAKEEN Energy

Vil du have en central og aktiv rolle og være med til at forme fremtidens IT hos det globale IT-team hos MAKEEN Energy? Virksomheden er i rivende udvikling og du skal sikre, at IT-løsningerne vokser med.


Se jobannoncen


Sales Manager Europe til HBN-Teknik

Har du erfaring med BtB-salg af tekniske løsninger til de europæiske markeder? Vi søger en Sales Manager, som kan vedligeholde og udbygge salget til HBN-Tekniks kunder i Tyskland, Benelux, Skandinavien og Frankrig.


Se jobannoncen


Teamleader - Hvide Sande & Ringkøbing

Som Teamleader hos Davai med udgangspunkt i Hvide Sande-kontoret bliver din hovedopgave at vedligeholde kundeporteføljen i Vestjylland og sikre at kunderne altid har de rette mandskabsløsninger.


Se jobannoncen


Systemair søger kørende tekniker til Sjælland

Er du serviceminded og kunne du tænke dig en afvekslende hverdag, hvor du selvstændigt kan være med til at gøre en forskel? Så er jobbet som kørende tekniker hos Systemair noget for dig.


Se jobannoncen


Bogholder til EasyWagon/Rauff Holding

Brænder du for at gøre en forskel og har du erfaring med en bred vifte af økonomiopgaver? EasyWagon/Rauff Holding søger en engageret bogholder til koncernens hovedkontor i Taulov ved Fredericia.


Se jobannoncen


Intern salgskoordinator til Robinson Packaging

Vil du være en del af en førende virksomhed inden for emballageløsninger? Vi søger en dygtig og engageret intern salgskoordinator indenfor Customer Service, med lidt flair for planlægning og indkøb.


Se jobannoncen


Økonomimedarbejder til Anker Andersen

Vil du med på en grøn vækstrejse, når der indføres store nationale pantsystemer rundt om i verden? Brænder du for økonomi og trives med et selvstændigt job i tæt samarbejde med ledelsen?


Se jobannoncen


Business Controller til Muehlhan Wind Service

Vil du være en del af en af de hurtigst voksende service- og installationsvirksomheder i branchen? Som Business Controller får du ansvaret for controlling af både projekter,  datterselskaber og afdelingskontorer.


Se jobannoncen


  Specialister:


Project Manager til Davai

Som Project Manager hos Davai bliver din hovedopgave at sikre den rette bemanding til små og store projekter både i Danmark og uden for landets grænser. Du bliver også ansvarlig for salg til egen kundeportefølje.


Se jobannoncen


Serviceingeniør til bæredygtigt fiskeri

MLD søger en serviceingeniør, som kan servicere MLDs produkter ombord på skibe, enten mens de er på havet eller når skibene er i havn. Du får lov til at skabe dit eget job indenfor et helt nyt område.


Se jobannoncen


Procesingeniør til Kerry Ingredients

Du får ansvaret for proces- og kvalitetsoptimering; vedligeholde og optimere eksisterende processer, udstyr og styresystemer, samt implementere ny procesteknologisk innovation. 


Se jobannoncen


Produktionstekniker til procesoptimering

Har du en håndværksmæssig baggrund fra metalbranchen, og vil du være med til procesoptimering af produktionen? Så er du måske Trier Industries' nye produktionstekniker.


Se jobannoncen


CNC-industriteknikere til Tries Industries

Trier Industries søger CNC-industriteknikere til deres multitasking bearbejdningscenter til både dag-, aften- og nathold. Arbejdet omfatter blandt andet opstilling og programmering.


Se jobannoncen


CNC-industriteknikere til Tries Industries

Er du faglært industritekniker eller maskinarbejder? Trier Industries A/S i Viborg søger CNC-industriteknikere / opstillere til deres 5-aksede bearbejdningscenter til både dag-, aften- og nathold. 


Se jobannoncen


Project Manager Mechanical Engineering

MLD gør sig klar til at revolutionere fiskeindustrien og søger derfor en erfaren projektleder med en baggrund som maskiningeniør. Et både sjovt, spændende og fagligt udfordrende job.


Se jobannoncen


Automationsingeniør / PLC-programmør

Brænder du for at stå i spidsen for programmering og indkøring af kundespecifikt automatiseret produktionsudstyr hos store industrivirksomheder såvel i Danmark som internationalt? 


Se jobannoncen


Application engineer til automationssystemer

Vær med til at udvide NORD Gear Danmarks succes med avancerede drevløsninger. Vi søger en application engineer, som kan udarbejde samlede løsninger bestående af gear, motorer og frekvensomformere.


Se jobannoncen


Elektro-Isola søger elektriker

Har du erfaring med service, vedligehold og reparationer i industrien? Er du systematisk i din opgaveløsning, og vægter du sikkerhed i det daglige arbejdsmiljø højt? Så har vi den helt rigtige stilling for dig!


Se jobannoncen


Sales Manager Drive Solutions til NORD Gear

Vil du være med til at udvide NORDs succes med de mest avancerede drevløsninger? Til en nyoprettet stilling søges en Sales Manager, som får ansvaret for at øge salget af drevløsninger i Danmark.


Se jobannoncen


Sales Engineer får nøglerolle hos Gruber

Gruber søger en Sales Engineer, der ikke bare forstår at fastholde og udbygge de gode relationer til eksisterende kunder, men også kan identificere og kontakte nye kunder samt udvide markedernes kendskab til Gruber.


Se jobannoncen


Sales Manager til IPS Hal & Presenning

Har du iværksætterånd og drives af salg og det opsøgende arbejde? IPS Hal & Presenning er i gang med en vækstproces, og har brug for en sælger af deres produkter i Danmark, med fokus på telt- og lagerhaller.


Se jobannoncen


Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen