Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer.


  Lederstillinger:


Kommerciel direktør til Val Controls

Kan du styre skuden og lægge en strategi med fokus på optimering, salg og udvikling? Val Controls søger en kommerciel direktør, som får en hovedrolle i at sikre kontinuerlig vækst og udvikling af forretningen.


Se jobannoncen


Afdelingsleder søges til tømrerafdeling

Er du klar til at lade dig udfordre af det overordnede ansvar for Midtfyns Totalservice’s tømrerafdeling? Du skal sikre en høj grad af kundetilfredshed gennem effektiv planlægning og ressourceudnyttelse.


Se jobannoncen


Produktionschef søges til Airlaid A/S

Er du proaktiv, motiverende og går synligt forrest når problemer skal løses? Har du erfaring med produktion af plastfolie og emballage? Så er du måske Airlaid’s nye produktionschef.


Se jobannoncen


Vedligeholdelsesleder søges

Brænder du for både ledelse og vedligehold? Er du en synlig leder, som ikke er bange for at tage et medansvar for at produktionen når i mål? Så er du måske den nye vedligeholdelsesleder hos Kerry Ingredients & Flavours.


Se jobannoncen


Produktionschef søges til Midtjylland

Produktionschef søges til firma i Midtjylland.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Slagtermester / butikschef søges

Aalbæk Specialiteter søger en slagtermester/butikschef, der brænder for den gode service, mad og mennesker. En erfaren leder, som kan gå forrest og stå i spidsen for produktionen samt salgsteamet i butikken i Farre.


Se jobannoncen


Salgschef søges

Rosborg Krydderurter og Økologihaven søger en salgschef, som bliver den vigtigste spiller i eksekveringen af vækstambitionerne og vil skabe værdi for forbrugere, kunder, kolleger og aktionærer.


Se jobannoncen


Produktionssleder søges til Systemair

Er du udadvendt, innovativ og god til at samarbejde? Har du erfaring med montage og produktionsledelse? Så er du måske Systemairs nye produktionsleder. Du får ansvaret for den daglige drift, samt udvikling og optimering.


Se jobannoncen


CFO søges til Trekantsområdet

CFO søges i Trekantsområdet.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Overmontør søges til Sydvestjylland

Overmontør søges til el-installatør i Sydvestjylland.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Produktionsleder - Area Manager søges

Går du gerne forrest, er motiverende og har en holdning til hvad der er rigtigt? Har du erfaring med produktionsledelse inden for fødevareindustrien? Kerry Ingredients & Flavours  søger en produktionsleder. 


Se jobannoncen


Butiksansvalig til Midtjylland

Butiksansvarlig søges til specialforretning / delikatesse.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Afdelingsleder / teknisk chef søges

Ferrum Automation søger en erfaren afdelingsleder, der kan forestå den daglige drift i afdelingen og samtidigt sikre optimale tekniske løsninger, og en fortsat udvikling af en fagligt stærk medarbejdergruppe.


Se jobannoncen


Overmontør til Aarhus-området

Overmontør søges til el-installatør i Aarhus-området.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Malermester søges til Esbjerg

Kan du lede og fordele arbejdet og har flair for kreative overfladebehandlinger? Malermester Klinkert søger en dygtig malermester til ledelse af ca. 8 medarbejdere. Dit primære arbejdsområde vil være i Esbjerg.


Se jobannoncen


Afdelingsleder søges til Fog El & Alarm

Er du vores nye forstærkning i alarm-afdelingen? Fog El & Alarm søger en medarbejdende afdelingsleder, som kan forstærke alarm-afdelingen og sikre vækst. 


Se jobannoncen


Overmontør søges til Egå El-service

Er du udadvendt og har et stort netværk i Aarhus-området? Egå El-service søger snarest muligt en delvis udearbejdende overmontør, som kan forstærke afdelingen og sikre vækst. 


Se jobannoncen


  Specialister:


Sælger af kørestole i Sydjylland

Har du gåpåmod og kender rehabiliteringsbranchen? Har du erfaring med salg af hjælpemidler og teknisk snilde? Så er du måske TA Service’s nye sælger i Jylland syd for Horsens/Skjern.


Se jobannoncen


Vedligeholdelsestekniker til weekend

Vil du arbejde med fejlfinding og reparation af maskiner og procesanlæg? Drømmer du om en hverdag med forskelligartede opgaver og selvstændighed? Atria i Horsens søger en vedligeholdstekniker til weekendhold.


Se jobannoncen


Vedligeholdelsesteknikere til daghold

Vil du arbejde med fejlfinding og reparation af maskiner og procesanlæg? Drømmer du om en hverdag med forskelligartede opgaver og selvstændighed? Atria i Horsens søger to vedligeholdsteknikere til daghold.


Se jobannoncen


Byggeleder / montageleder til Roust Træ

Vil du være med til at samle fremtidens bæredygtige bygninger? Roust Træ søger en dygtig byggeleder / montageleder, der tør tage ansvar, er god til at planlægge og elsker at kommunikere.


Se jobannoncen


Project Engineer til MAKEEN Energy

Er du inspireret af den øgende fokus på teknologier inden for grøn energiomstilling og kan se dig selv involveret i teknologiudvikling og levering af procesanlæg? Du bliver en del af både salgs- og projektfasen.


Se jobannoncen


Mechanical Lead Engineers til ENABL

Har du erfaring med design af maskiner og udstyr til vindindustrien? Og trives du med at ideudvikle og finde løsninger på komplekse tekniske udfordringer? ENABL søger Lead Engineers til kundetilpassede løsninger.


Se jobannoncen


Tekniker til Lammhults Biblioteksdesign

Er du innovativ og selvstændig med en solid teknisk forståelse og et bredt materialekendskab? Du får ansvar for konstruktion og dokumentation og kommer til at arbejde med både standardprodukter og specialløsninger.


Se jobannoncen


Erfaren Site Manager søges til ENABL

Kan du varetage on-site ledelse af komplekse tekniske projektleverancer til kunder i vindindustrien? Og er det noget for dig at varetage Site Management af kundespecifikke projektleverancer? 


Se jobannoncen


Mechanical Lead Engineer til rådgivning

Fascineres du af teknologierne i vindindustrien og inspireres du af at identificere løsninger på komplekse tekniske udfordringer? ENABL søger en Mechanical Lead Engineer til rådgivende ingeniøropgaver.


Se jobannoncen


Specialist til projekter indenfor recycling

Har du erfaring med digital kamerateknologi og elektronisk billedbehandling, samt sensor-, vision- og stregkodeteknologi? Anker Andersen A/S søger en fremtidsorienteret specialist til deres projektafdeling.


Se jobannoncen


Project Engineer til LNG/LBG-afdeling

Bliver du inspireret af den øgende fokus på omstilling til grøn energi? Kan du se dig engageret i anlægsløsninger og teknologiudvikling rettet mod tilvejebringelse af grønne brændstoffer til brug for bl.a. transportsektoren?


Se jobannoncen


Marketingkoordinator

Marketingkoordinator med stærke BtB online kompetencer søges til Lammhults Biblioteksdesign. Du får stor indflydelse på at forme arbejdsområdet. Udover direkte konvertering i webshops skal du skabe leads til forretningsområdet.


Se jobannoncen


Teknisk designer søges til MLD i Esbjerg

Vil du spille en nøglerolle i en højteknologisk udvikling, der vil revolutionere trawlerfiskeriet og løfte erhvervet ind i en betydelig mere klimavenlig, havmiljøvenlig og omkostningseffektiv fremtid?


Se jobannoncen


Software / Electrical Engineer til MLD

MLD i Esbjerg har udviklet et revolutionerende, højteknologisk trawlmanagementsystem, som er klar til markedet. Vil du spille en nøglerolle i den videre udvikling med produktion, levering og indkøring af systemet?


Se jobannoncen


Mechanical Engineer til DSM Glycom

Mechanical Engineer søges til en nyoprettet stilling i Esbjerg. Du bliver fabrikkens ekspert inden for maskinsikkerhed gennem kvantitative risikovurderinger

og med reference til den tekniske chef.


Se jobannoncen


Electrical Engineer til el-tekniske projekter

Er du ambitiøs, tør tage ansvaret og er god til at se løsninger? Anker Andersen A/S søger en fremtidsorienteret Electrical Engineer til el-tekniske projekter - en person der brænder for tekniske produkter indenfor grøn omstilling.


Se jobannoncen


  Specialister:


Site Manager søges til Vestjylland

Site Manager søges til firma i Vestjylland.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Process Safety Engineer

Har du lyst til at arbejde med processikkerhed i en hurtigt voksende bioteknologisk virksomhed? DSM Glycom søger en kemiingeniør, som får ansvaret for processikkerheden på fabrikken i Esbjerg.


Se jobannoncen


Projektleder til UNITECH Isoleringsteknik

Har du gåpåmod og erfaring med teknisk isolering? Har du en solid baggrund indenfor branchen og lyst til at udvikle virksomheden til en førende spiller indenfor teknisk isolering? Så er det måske dig vi leder efter. 


Se jobannoncen


Quality Engineer til DSM Glycom

Til en nyoprettet stilling søges en Quality Engineer til DSM Glycoms kvalitetsteam. Sammen med dine kolleger i kvalitetsafdelingen vil du få ansvaret for at sikre et højt niveau af hygiejne, fødevaresikkerhed og kvalitet.


Se jobannoncen


Projektchef søges til Uretek

Har du en teknisk baggrund og brænder du for at formidle god rådgivning og eksakt viden? Vil du arbejde med byggeriets omstilling mod grønnere og mere bæredygtige løsninger? Så har du nu chancen.


Se jobannoncen


Frontend-udvikler til København

Frontend-udvikler med PHP-erfaring søges til webbureau i det indre København.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen