Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer.


  Lederstillinger:


Produktionsleder søges Torring A/S

Tør du tage ansvar og træffe beslutninger? Torring A/S søger en struktureret og synlig produktionsleder, der får ansvaret for planlægning og afvikling af produktionen, samt personaleansvar i produktionsafdelingen. 


Se jobannoncen


Naturfrisk Group søger økonomichef

Som koncernens økonomiansvarlige skal du arbejde med både løbende driftsopgaver som bogføring, lønadministration og IT-indkøb og med udvikling og vedligeholdelse af finansielle analyser og IT-systemer.


Se jobannoncen


HR-chef til H. P. Therkelsen A/S

Trives du med mangeartede opgaver, stor berøringsflade på alle niveauer og et mix af opgaver, der spænder fra strategisk udvikling til mere drift-understøttende rutiner, så har du her muligheden.


Se jobannoncen


Afdelingsleder søges til Fog El & Alarm

Er du vores nye forstærkning i alarm-afdelingen? Fog El & Alarm søger en medarbejdende afdelingsleder, som kan forstærke alarm-afdelingen og sikre vækst. 


Se jobannoncen


Overmontør søges til Egå El-service

Er du udadvendt og har et stort netværk i Aarhus-området? Egå El-service søger snarest muligt en delvis udearbejdende overmontør, som kan forstærke afdelingen og sikre vækst. 


Se jobannoncen


Produktionsleder

Virksomhed i den sydlige del af Midtjylland søger produktionsleder.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Produktionsleder

Virksomhed i Nordvestjylland søger produktionsleder.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


  Specialister:


Salgskoordinator søges til Holsted

Har du lyst til et spændende job i en design- og rådgivningsvirksomhed? Lammhults Biblioteksdesign søger en salgskoordinator til bl.a. projektkoordinering, rådgivning og styring af større kundeprojekter.


Se jobannoncen


Produktchef søges til papemballage

Kan du udvikle et forretningsområde og har du erfaring med papemballage? Så er du måske LogiCons nye produktchef? Du får ansvaret for den fortsatte udvikling og drift af produktgruppen pap og transportmateriel.


Se jobannoncen


Produktionsplanlægger søges til Esbjerg

Er du ERP-superbruger og kan trives med korte deadlines? Finder du det motiverende hver dag at holde produktionen mest optimalt kørende? Esbjerg Farve- & Lakfabrik A/S søger en dygtig produktionsplanlægger.


Se jobannoncen


To bygningskonstruktører

Virksomhed i Trekantsområdet søger to bygningskonstruktører.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


To bygningskonstruktører til Midtjylland

Virksomhed i Midtjylland søger to bygningskonstruktører.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Danmarks bedste relationsskabende sælger

Anker Andersen A/S søger en Area Sales Manager til etablering af langsigtede kunderelationer indenfor ”det grønne område” og salg af teknisk udstyr til recycling.

Du får primært ansvar for salg i USA og Canada.


Se jobannoncen


  Specialister:


Intern sælger med stort salgsgen

Er du serviceminded og kan sælge teknik? NORD Gear Danmark A/S i Kliplev vækster og søger derfor en ny intern sælger. Du får ansvaret for betjening og udvikling af C-kundesegmentet.


Se jobannoncen


Senior Hardware Engineer

CS electric søger en erfaren Senior Hardware Engineer med en el-teknisk baggrund. Du skal primært arbejde med automationsløsninger og vil bl.a. komme til at arbejde med tegning og konstruktion i Caddy++ og/eller PCSchematic.


Se jobannoncen


Frontend-udvikler til København

Frontend-udvikler med PHP-erfaring søges til webbureau i det indre København.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Byggeleder til byggevirksomhed

Har du erfaring med byggeledelse og en uddannelse som tømrer? Byggevirksomhed i Midtjylland søger byggeleder til stort totalentrepriseprojekt i Østjylland.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen