Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer.


  Lederstillinger:


Salgschef søges

Rosborg Krydderurter og Økologihaven søger en salgschef, som bliver den vigtigste spiller i eksekveringen af vækstambitionerne og vil skabe værdi for forbrugere, kunder, kolleger og aktionærer.


Se jobannoncen


Produktionssleder søges til Systemair

Er du udadvendt, innovativ og god til at samarbejde? Har du erfaring med montage og produktionsledelse? Så er du måske Systemairs nye produktionsleder. Du får ansvaret for den daglige drift, samt udvikling og optimering.


Se jobannoncen


CFO søges til Trekantsområdet

CFO søges i Trekantsområdet.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Overmontør søges til Sydvestjylland

Overmontør søges til el-installatør i Sydvestjylland.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Produktionsleder - Area Manager søges

Går du gerne forrest, er motiverende og har en holdning til hvad der er rigtigt? Har du erfaring med produktionsledelse inden for fødevareindustrien? Kerry Ingredients & Flavours  søger en produktionsleder. 


Se jobannoncen


To teamledere til aften- og nathold søges

Er du en synlig leder med god teknisk forståelse? Har du erfaring med produktion af fødevarer? Så er du måske en af de to nye teamledere for henholdsvis aften- og natholdet hos Kerry Ingredients & Flavours.


Se jobannoncen


Afdelingsleder / teknisk chef søges

Ferrum Automation søger en erfaren afdelingsleder, der kan forestå den daglige drift i afdelingen og samtidigt sikre optimale tekniske løsninger, og en fortsat udvikling af en fagligt stærk medarbejdergruppe.


Se jobannoncen


Daglig leder af rådgivningsfirma

Daglig leder af rådgivningsfirma søges til Sydvestjylland.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Overmontør til Aarhus-området

Overmontør søges til el-installatør i Aarhus-området.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Butiksansvarlig søges til Midtjylland

Butiksansvarlig søges til specialforretning / delikatesse i Midtjylland.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Malermester søges til Esbjerg

Kan du lede og fordele arbejdet og har flair for kreative overfladebehandlinger? Malermester Klinkert søger en dygtig malermester til ledelse af ca. 8 medarbejdere. Dit primære arbejdsområde vil være i Esbjerg.


Se jobannoncen


Produktionsleder søges til Torring A/S

Tør du tage ansvar og træffe beslutninger? Torring A/S søger en struktureret og synlig produktionsleder, der får ansvaret for planlægning og afvikling af produktionen, samt personaleansvar i produktionsafdelingen. 


Se jobannoncen


Afdelingsleder søges til Fog El & Alarm

Er du vores nye forstærkning i alarm-afdelingen? Fog El & Alarm søger en medarbejdende afdelingsleder, som kan forstærke alarm-afdelingen og sikre vækst. 


Se jobannoncen


Overmontør søges til Egå El-service

Er du udadvendt og har et stort netværk i Aarhus-området? Egå El-service søger snarest muligt en delvis udearbejdende overmontør, som kan forstærke afdelingen og sikre vækst. 


Se jobannoncen


  Specialister:


Bildisponent til Hansen & Søn A/S - Tricolore

Har du erfaring som bildisponent og mangler du nye udfordringer? Hansen & Søn A/S – Tricolore søger en bildisponent til eksportteamet for Tyskland. Du får et spændende og afvekslende job med ansvar.


Se jobannoncen


Process Safety Engineer

Har du lyst til at arbejde med processikkerhed i en hurtigt voksende bioteknologisk virksomhed? DSM Glycom søger en kemiingeniør, som får ansvaret for processikkerheden på fabrikken i Esbjerg.


Se jobannoncen


Disponent til Hansen & Søn A/S - Tricolore

Har du erfaring med at disponere - og mangler du nye udfordringer? Du tilbydes et spændende og afvekslende job med disponeringsopgaver der har en berøringsflade både internt og eksternt.


Se jobannoncen


Quality Engineer til DSM Glycom

Til en nyoprettet stilling søges en Quality Engineer til DSM Glycoms kvalitetsteam. Sammen med dine kolleger i kvalitetsafdelingen vil du få ansvaret for at sikre et højt niveau af hygiejne, fødevaresikkerhed og kvalitet.


Se jobannoncen


Projektleder til UNITECH Isoleringsteknik

Har du gåpåmod og erfaring med teknisk isolering? Har du en solid baggrund indenfor branchen og lyst til at udvikle virksomheden til en førende spiller indenfor teknisk isolering? Så er det måske dig vi leder efter. 


Se jobannoncen


Produktansvarlig maskinkonstruktør søges

Er du teknisk stærk, tager gerne ansvar og viser initiativ? Har du erfaring med 3D-CAD og forstår samspillet mellem tegning og produktion? Bidrager du gerne til strategiarbejde? Så er denne stilling måske noget for dig.


Se jobannoncen


Electrical Engineer til el-tekniske projekter

Er du ambitiøs, tør tage ansvaret og er god til at se løsninger? Anker Andersen A/S søger en fremtidsorienteret Electrical Engineer til el-tekniske projekter - en person der brænder for tekniske produkter indenfor grøn omstilling.


Se jobannoncen


  Specialister:


Salgstekniker søges til SØBY

Er du teknisk stærk og trives med at have ansvaret for dit eget arbejdsområde? Har du erfaring med 3D-CAD og flair for IT? Så er du måske SØBYs nye medarbejder. Du får det selvstændige ansvar for underleverandøropgaver.


Se jobannoncen


Projektleder søges til Wamatech A/S

Er du klar til at tage ansvaret for projektledelsen og styre leverancen af højt specialiserede maskiner og turn-key anlæg til den hurtigt voksende europæiske affalds- og genvindingsindustri?


Se jobannoncen


Projektchef søges til Uretek

Har du en teknisk baggrund og brænder du for at formidle god rådgivning og eksakt viden? Vil du arbejde med byggeriets omstilling mod grønnere og mere bæredygtige løsninger? Så har du nu chancen.


Se jobannoncen


Produktchef søges til papemballage

Kan du udvikle et forretningsområde og har du erfaring med papemballage? Så er du måske LogiCons nye produktchef? Du får ansvaret for den fortsatte udvikling og drift af produktgruppen pap og transportmateriel.


Se jobannoncen


Intern sælger med stort salgsgen

Er du serviceminded og kan sælge teknik? NORD Gear Danmark A/S i Kliplev vækster og søger derfor en ny intern sælger. Du får ansvaret for betjening og udvikling af C-kundesegmentet.


Se jobannoncen


Senior Hardware Engineer

CS electric søger en erfaren Senior Hardware Engineer med en el-teknisk baggrund. Du skal primært arbejde med automationsløsninger og vil bl.a. komme til at arbejde med tegning og konstruktion i Caddy++ og/eller PCSchematic.


Se jobannoncen


Frontend-udvikler til København

Frontend-udvikler med PHP-erfaring søges til webbureau i det indre København.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen