Ledige stillinger

Ledige stillinger


Skelmose finder den virksomhed, der matcher dig

Direktører, ledere og specialister

Skelmose hjælper industri-, bygge- og handelsvirksomheder. med at rekruttere og headhunte direktører, ledere og specialister.


Her på siden kan du finde ledige stillinger inden for:

- Direktører

- Ledelse

- Specialister


Du har også mulighed for at blive optaget i Skelmoses kandidatdatabase, så kontakter vi dig, når vi finder en stilling, der matcher dine kompetencer.


  Lederstillinger:


Caljan søger Vice President Service

Caljan søger en ambitiøs person, der vil være med til at sætte kursen og drive vækststrategien globalt inden for Servicedivisionen og agere i en verden, hvor servicering af kunderne er en vigtig del af værdikæden.


Se jobannoncen


Direktør til elitesportsklub

Tør du lade dine ledelsesmæssige evner udfordre gennem ledelse af såvel lønnede som frivillige kolleger? Trives du med at bygge og fastholde relationer? Nyder du at møde pressen, sponsorer, fans og politiske beslutningstagere?


Se jobannoncen


  Specialister:


Tekniker til Lammhults Biblioteksdesign

Er du innovativ og selvstændig med en solid teknisk forståelse og et bredt materialekendskab? Du får ansvar for konstruktion og dokumentation og kommer til at arbejde med både standardprodukter og specialløsninger.


Se jobannoncen


Planlægnings- og produktionskoordinator

Har du erfaring med kapacitetsplanlægning og en uddannelse som produktionsingeniør eller produktionsteknolog? Produktionsvirksomhed i Midtjylland søger planlægnings- og produktionskoordinator.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Projektleder til byggevirksomhed

Har du erfaring med projektledelse og en uddannelse som bygningskonstruktør og tømrer? Byggevirksomhed i Midtjylland søger projektleder til stort totalentrepriseprojekt i Østjylland.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Byggeleder til byggevirksomhed

Har du erfaring med byggeledelse og en uddannelse som tømrer? Byggevirksomhed i Midtjylland søger byggeleder til stort totalentrepriseprojekt i Østjylland.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Projektleder til byggevirksomhed

Har du erfaring med projektledelse og en uddannelse som bygningskonstruktør og tømrer? Byggevirksomhed i Midtjylland søger projektleder til store totalentrepriseprojekter på Sjælland og i Storkøbenhavn.


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


Bygningskonstruktør til Danhaus i Esbjerg

Er du en dygtig fagmand og holdspiller? Så bliv bygningskonstruktør hos Danhaus. Du bliver en del af deres tegnestue med 6 dygtige kolleger og kommer til at deltage i projekteringen af rækkehusprojekter.


Se jobannoncen


Produktkonsulent

Kender du dine kunder indgående og holder tæt kontakt med dem? Kan du give dem faglig sparring, og er du en værdsat samarbejdspartner både fagligt og personligt? Så er du måske Bio-Circles nye produktkonsulent.


Se jobannoncen


  Specialister:


Projektleder til byggevirksomhed

Har du erfaring med projektledelse og en uddannelse som tømrer? Byggevirksomhed i Midtjylland søger projektleder til opgaver på Sjælland. Arbejdsopgaverne er fordelt mellem projektledelse og byggeopgaver. 


Kontakt Aksel Uglvig Jensen for mere information.


To byggeledere til Storkøbenhavn

Har du de rette kompetencer, en god solid erfaring, er du selvstændig og samtidig lidt stædig? Danhaus opfører nye bæredygtige rækkehusprojekter i Storkøbenhavn og har derfor to ledige stillinger som byggeleder.


Se jobannoncen


Intern projektleder søges til Danhaus

Succes fordrer at der er styr på processer og projekter, så har du de rette kompetencer, en god solid erfaring, er selvstændig og samtidig lidt stædig og en god afslutter, så er du måske Danhaus' nye interne projektleder.


Se jobannoncen


Projektleder søges til rækkehusprojekter

Har du en god solid erfaring, er du selvstændig og samtidig lidt stædig, ja så er du måske Danhaus' nye projektleder til opførelse af nye bæredygtige rækkehusprojekter - primært på Sjælland.


Se jobannoncen


Senior Hardware Engineer

CS electric søger en erfaren Senior Hardware Engineer med en el-teknisk baggrund. Du skal primært arbejde med automationsløsninger og vil bl.a. komme til at arbejde med tegning og konstruktion i Caddy++ og/eller PCSchematic.


Se jobannoncen


Frontend-udvikler til København

Frontend-udvikler med PHP-erfaring søges til webbureau i det indre København.


Kontakt Kim Frandsen for mere information.
Intern teknisk salgsingeniør

NORD Drivesystems søger en alsidig intern teknisk salgsingeniør, der i samarbejde med den øvrige salgsorganisation skal afdække og udnytte markedspotentialet hos nuværende og potentielle kunder.


Se jobannoncen


Business RekrutteringsPartner hos Skelmose

Drømmer du om at arbejde med rekruttering? At rådgive virksomheder og udvikle deres organisation til vækst og udvikling? At matche kandidater og virksomheder til gode resultater og trivsel? 


Se jobannoncen

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS