Virksomhed

Virksomhed


Skelmose finder den rigtige direktør, leder eller specialist til din virksomhed

Ledere og specialister

Hos Skelmose har vi specialiseret os i at hjælpe industri-, bygge- og handelsvirksomheder med at placere kvalificerede direktører, ledere og specialiste - til både fuldtids- og interimstillinger.

Pre- og onboarding

Hos Skelmose hjælper vi gerne med at give dine medarbejdere en god start og tilbyder derfor rådgivning og hjælp til fastholdelse af nye medarbejdere.Outplacement

Hos Skelmose tilbyder vi også hjælp til virksomheder, der ved afskedigelser vil sikre sig, at berørte medarbejdere bliver ”sendt videre” på bedst mulige måde.
Rekruttering

Skelmose rekrutterer og headhunter til direktion, leder- og specialistfunktioner og vi ansætter kun til stillinger, hvor vi selv har mangeårig erfaring.


Læs mere om vores rekrutteringsproces


Velkomsten - det første indtryk tæller

Vil du sikre dine medarbejdere en god start i din virksomhed, så tilbyder Skelmose hjælp. Måske er der brug for en mentorordning eller et velkomstprogram?


Læs mere om pre- og onboarding


Afskedigelse - outplacement som hjælp

Skal du afskedige ellers gode medarbejdere, og vil du gerne hjælpe dem videre på en god måde, men har ikke selv muligheden herfor, kan vi bistå både dig og de berørte medarbejdere på flere vigtige områder.


Læs mere om outplacement


Virksomhedsformidling

Ønsker du at sælge din virksomhed eller brænder du for at købe egen virksomhed, tilbyder vi hjælp med søgning og formidling af kontakten mellem køber og sælger.


Kontakt for os nærmere information


Interime stillinger - ledere eller fagspecialister

Et tilbud til virksomheder med midlertidige behov – vi samarbejder med ByPro om levering af omkostningseffektive og fleksible løsninger når kort- eller langvarige behov for nøglepersoner opstår.


Læs mere herom hos ByPro


Referencer

Vi har i årenes løb rekrutteret medarbejdere til en lang række virksomheder rundt om i landet. Læs hvad kunder og kandidater synes om samarbejdet med os.


Læs vore referencer