Fokus

Fokus


Skelmose sætter fokus på ....


Ny samarbejdspartner - ByPro

Skelmose har fået en ny samarbejdspartner: ByPro.

Mange virksomheder står ofte i den situation, at de har brug for midlertidige specialister og ledere – nøglepersoner, som det kan være vanskeligt for dem at finde selv ... dette kan ByPro hjælpe med!


Læs hele artiklen


Er fremtidens rekruttering elektronisk?

Når man følger debatten omkring elektroniske løsninger, fremhæves der flere fordele ved eksisterende og kommende systemer, og umiddelbart vil mange måske kunne fristes til at benytte disse løsninger – men er disse systemer nu også det optimale for dig og din virksomhed?


Læs hele artiklen


Ny spændende samarbejdsaftale

CS electric A/S og Skelmose har indledt et samarbejde.  CS electric ser fremadrettet et stigende behov for at styrke holdet, samt deres evne til at rekruttere de rigtige mennesker og kompetencer – måske er der her en jobmulighed for dig ...


Læs hele artiklen


Boost din karriere

De fleste mennesker oplever på et eller andet tidspunkt situationer, hvor de overvejer deres nuværende arbejde, hvad de vil i fremtiden mv. Nogle føler måske, at de er gået i stå og mangler hjælp for at komme videre. Går du også med tanker om dine fremtidsmuligheder?


Læs hele artiklen


Stor mangel på kvalificerede medarbejdere

Situationen er alvorlig, og mange virksomheder oplever i dag, at det er blevet mere end vanskeligt at

tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Det kan få alvorlige følger for både den enkelte virksomhed og for Danmark generelt.


Læs hele artiklen


Hvad kunne få dig til at skifte job?

Når vi spørger om, hvad der for den enkelte kandidat er ”et bedre tilbud” møder vi i stigende grad de faktorer, som indgår i en work-life balance vurdering. Først og fremmest en større fleksibilitet mellem arbejde, fritid og familie.


Læs hele artiklen


Ny virksomhed

Vi starter en ny virksomhed. Grundlaget bliver strategisk ressourceformidling frem for fastansættelse, bl.a. til dækning af et midlertidigt behov for særlige kompetencer og ressourcer – f.eks. i forbindelse med turnarounds, implementeringen af nye strategier eller nye processer.


Læs hele artiklen


Deleøkonomiens indtog på arbejdsmarkedet?

En voksende trend i samfundet i dag er alle mulige former for deleøkonomi, og man ser flere og flere, der slutter sig sammen om deling af forskellige ting. Vi spørger derfor:

Kan områder fra denne trend udbygges til også at omfatte arbejdsmarkedet?


Læs hele artiklen


Skelmose indtager Fyn

Med ny centralt placeret partner og rådgiver i Odense har Skelmose nu yderligere styrket muligheden for servicering af både nuværende og kommende kunder. Bjarne Dahl har stærke kort på hånden, når der skal løses rekrutteringsopgaver på både chef- og specialistniveau.


Læs hele artiklen


Rekruttering fra udlandet - er I klar?

For udenlandske medarbejdere, der kommer fra en kultur, som er væsentlig forskellig fra dansk kultur og arbejdskultur, kan omstillingen til en dansk arbejdsplads være vanskelig. Og det kan have vital betydning for virksomheden, at medarbejderen og dennes familie trives.


Læs hele artiklen


Skelmose og Uglvig samler tropperne

Vi har valgt at vores brand og navn er Skelmose, som nu på 30. år er kendt for at rekruttere direktører, ledere og specialister. Formålet med at samle tropperne er at optimere kundernes oplevelse af vores rekruttering baseret på FAGLIGHED – GRUNDIGHED – TRYGHED.


Læs hele artiklen


Stress-spotting - den nye ledelsesdisciplin

Kan medarbejderne følge med i en udvikling, hvor kravene til forandring og nye innovative tiltag konstant vælter ned over dem? Fra kunderne, fra konkurrenterne eller fra bestyrelsen?


Læs hele artiklen


Preboarding og onboarding - en god start

Har du oplevet at miste en medarbejder kort tid efter ansættelsen? Op mod 25% af nyansatte forlader allerede stillingen igen inden for det første ansættelsesår – en situation der kan koste rigtig mange penge. Frafaldet kan dog reduceres betydeligt ved forskellige tiltag.


Læs hele artiklen


Professionel research – en vigtig salgsopgave

Kan du selv sælge ideen til potentielle kandidater, at de skal søge en stilling hos dig eller din virksomhed? Professionel research og headhunting er ressourcekrævende og fordrer specialviden. Det er ofte langtfra nok blot at indrykke en stillingsannonce.


Læs hele artiklen


Den lige vej til nye medarbejdere

Der er inden for mange områder begyndende ”flaskehalsproblemer” omkring rekruttering af forskellige typer af medarbejdere Derfor kan det være særdeles ressourcekrævende at finde de rette kandidater. Kan du selv løfte opgaven, eller vil du gerne have hjælp hertil?


Læs hele artiklen


Skelmose udvider med partner i Stavanger

Samarbejdet giver nye muligheder for både norske og danske virksomheder og kandidater. Vi ser meget frem til samarbejdet og de synergier, der kan ligge i norsk-dansk grænseoverskridende rekruttering – en rekruttering der kan gå begge veje; fra Norge til Danmark og omvendt.


Læs hele artiklen


Skelmoses privatlivspolitik er nu klar

Den nye europæiske persondataforordning træder i kraft d. 25. maj 2018 og stiller krav om, at vi aktivt informerer om vores håndtering af persondata. Det gør vi nu i Skelmoses Privatlivspolitik.


Læs hele artiklen


Vi er forskellige - og heldigvis for det

Det er vigtigt at persontype og job harmonerer. Trivsel er, at have et job, som matcher ens persontype. Nogen er innovative, kreative, igangsættende, minded for alt nyt - andre er forbeholdne og forsigtige. De holder fast i det kendte. Vi er forskellige - og heldigvis for det ....


Læs hele artiklen

Copyright @ All Rights Reserved

Faglighed - Grundighed - Tryghed

Skelmose ApS