Rekruttering

Rekruttering


Skelmose finder den rigtige direktør, leder eller specialist til din virksomhed

Direktion, ledere og specialister

Skelmose er specialiseret i at rekruttere og headhunte til direktion, leder- og specialistfunktioner. Vi ansætter kun til stillinger, hvor vi selv har mangeårig erfaring.

Industri-, bygge- og handelsvirksomheder

Vore kunder er industri-, bygge- og handelsvirksomheder. Grundet vores erfaring forstår vi de faglige og operationelle krav.


Fuldtids- og interime stillinger

Vi ansætter til fuldtidsstillinger. Ved interimstillinger, hvor der er behov for kvalificerede specialister i kortere eller længere perioder, tilbyder Skelmose hjælp gennem samarbejde med ByPro.

Rekrutteringsprocessen forløber oftest sådan her - dog tilpasses processen altid den enkelte opgave og kundens ønsker:

Virksomhedens behov fastlægges

Vi starter altid med en grundig beskrivelse af jeres virksomhed, kultur og arbejdsplads. Stillingen beskrives med forventninger til succes, kandidat, uddannelse, erfaringer mv. 


>

Annoncer

Der kan indrykkes annoncer i aviser og på internettet - enten anonyme eller med kundens navn og logo i annoncerne.


>

Søgeproces - sådan gør vi

Vi finder kandidaterne via aktiv søgning i vores netværk og kandidatdatabase. Vi synliggør også jobbet via jobdatabaser, LinkedIn og andre relevante medier.


Kandidatvalg og præsentation for kunden

Vi interviewer kandidater og udarbejder en skriftlig præsentation. Spidskandidaterne præsenteres for kunden, som vælger, om de selv går videre med ansættelsen eller anvender Skelmose som rådgiver.

>

Samtaler hos kunden

Du kan vælge at anvende Skelmose som guide og rådgiver i alle samtaler med kandidaterne. Vores store interviewerfaring sikrer, at alle relevante emner drøftes og du kan fokusere på at få maksimal viden om kandidaten.


>

Personprofil og tests

En personprofil af spidskandidaterne giver god indsigt.

Visse typer stillinger kræver specielle færdigheder og en færdighedstest kan anvendes.

Referencer

Vi kontakter tidligere chefer og kollegaer og får deres vurdering. Vi tjekker relevante forhold hos de, som har arbejdet sammen med kandidaten og får bekræftet vores konklusioner i tests mm.

>

Garanti

Vi giver 6 måneders garanti på rekrutteringer, hvor vi er med som rådgivere og har været med til at vælge kandidaterne.

>

Opfølgning på ansættelsen

Skelmose følger op på hvordan det går de kandidater, vi får ansat. Ved at kontakte kandidaten 3 og 6 måneder efter ansættelsen sikrer vi at både kunden og kandidaten er tilfredse med ansættelsen.