Jobannonce serviceingeniør

Serviceingeniør skal hjælpe med at skabe fremtidens bæredygtige fiskeri

Hos danske MLD gør man sig klar til at revolutionere fiskeindustrien. Første etape af et innovativt trawlsystem med droner er allerede søsat. Men næste etape kræver hjælp fra en serviceingeniør, der sammen med ledelsen kan forme en helt ny afdeling, og som brænder for bæredygtige og miljørigtige løsninger, og kan se sig selv kæmpe for at nå FN’s verdensmål.

 

Det handler om langt mere end blot profitoptimering, når verdens erhvervsfiskere går den næste revolution inden for industrien i møde. I fremtiden skal der tages et langt større hensyn til naturhabitater, biodiversitet, CO2-emissioner samt miljø- og klimapåvirkninger. 

                                                                                                          

I samarbejde med DTU Aqua og med støtte fra Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har danske MLD ApS udviklet første trin i, hvad der er godt på vej til at blive en international branchestandard inden for fiskeri med trawl.

 

Fjernstyrede droner erstatter skovle til bundtrawl
Siden 2015 har ingeniørvirksomheden arbejdet på en erstatning for de traditionelle bundtrawlskovle, der igennem de seneste mange årtier har pløjet og ødelagt skrøbelig havbund verden over. Det skal være slut nu!

 

Med inspiration fra flyindustrien har MLD derfor udviklet computerstyrede droner, der ikke bare holder sig fri af havbunden, men som også kan optimere fiskenettets spredning og afstand til havbunden. Dronerne kan også minimere bundkontakten og brændstofforbruget, hvad der gavner havmiljøet, fiskenes levevilkår samt fiskeskippernes økonomi.

 

Hjælp til at forvandle dansk ide til international succes
Første generation af systemet – der slet og ret hedder ’MLD Trawl Steering System’ (MLD TSS) – er allerede taget i brug af skippere på Færøerne. Nu skal det ud i hele verden, og her er der brug for yderligere udvikling af for eksempel intelligent fjernstyring, integration med andre instrumenter ombord samt et mere intuitivt brugerinterface.

 

Derfor har MLD brug for en serviceingeniør, der er vant til at være på havet og som kan servicere MLDs produkter installeret ombord på skibe, enten mens de er på havet eller når skibene er i havn.

 

Den nye kollega får lov til at skabe sit eget job indenfor et helt nyt område og med reference til den adm. direktør får du ansvar for at servicere MLDs produkter. Her handler det ikke blot om at være iderig og fagligt stærk, men også om at være en god holdspiller med passion for natur- og klimabeskyttelse.

 

Hos MLD erobrer man verden sammen
Organisationen hos MLD er med vilje helt flad, og distancen til CEO Gregers Baungaards kontor er ultrakort. Der er ikke langt fra idé til handling, og alle medarbejdere har lov til at lufte konkrete ideer og afprøve dét, der kunne blive til de næste innovative løsninger.

 

For Gregers Baungaard har det været altafgørende at skabe et arbejdsklima, hvor alle glæder sig til at komme tilbage på arbejde igen i morgen. Derfor er teamwork med videndeling på tværs af fagligheder omdrejningspunktet i det daglige arbejde, hvor omgangstonen er venlig, uformel og nærmest hjemlig.

 

Det er hele holdets brændende ønske at konvertere dansk innovation til international succes. Derfor er det vigtigt, at man som ansat hos MLD kan begå sig på flydende engelsk – for eksempel, når man arbejder sammen med internationale kolleger, nye kunder eller med forskerne hos DTU Aqua. 

 

Pak til en spændende rejse
Er du serviceingeniør eller maskinmester og har erfaring med service ombord på skibe, så tag det hele med til MLD.

Du må forvente 40-60 rejsedage årligt.

 

Her venter et både sjovt, spændende og fagligt udfordrende job, hvor konkurrencedygtig løn og pension samt en god sundhedsordning naturligvis følger med som en selvfølge. 

 

Vil du vide mere om MLD’s rejse og om, hvordan du kommer med, er du velkommen til at kontakte Aksel Uglvig Jensen, Skelmose, på tlf. 40 84 01 33. CV med relevante bilag kan sendes til Aksel Uglvig Jensen her.

 

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 

Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 

I artiklen ”Innovativ teknologi bag fremtidens bæredygtige fiskeri” kan du læse mere om MLD’s banebrydende opfindelse og om teknologien bag.

 

 

 

 

 

 

 

 

Stilling

Serviceingeniør


Firma

MLD ApS


Sted

Esbjerg


Hjemmeside

www.mld.one


Referencenummer

22-585


Kontakt

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Tlf. +45 40 84 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


SØG STILLINGEN