Profil Aksel Uglvig Jensen

Aksel Uglvig Jensen

Adm. direktør og rådgiver

Bramming


Tlf. +45 40 84 01 33

Tlf. +45 53 81 01 33

E-mail: auj@skelmose.eu


Se Aksels Linkedin-profil

Se anbefalingerAksels specialer:

- Headhunter

- Rekrutteringsrådgiver

- Køb og salg af virksomheder

- Karrierecoach

- Personprofil

- Færdighedstest
Aksel Uglvig Jensen


Stor erfaring inden for industri, byggebranche og offshore


Aksel er direktør og siden 2004 ejer af Skelmose, som er grundlagt i 1988 med fokus på rekruttering af ledere og specialister til industrien. Nu med fokus på alle brancher i industrien, byggesektoren, energi & offshore samt udvidet til andre brancher inden for handel, rådgivning, IT og liberale erhverv.


Rekruttering

Aksel løser et bredt spekter af opgaver med rekruttering af bestyrelse, direktører, fabrikschefer, tekniske ledere og specialister. Det er lederroller og funktioner, som han har dyb indsigt i, så formidlingen og matchningen af kandidater med en teknisk baggrund til stillinger i industrien, byggesektoren og offshore er Aksels faglige styrke.


Hans store erfaring og forståelse for behov og krav i industrien samt løsningen af mange rekrutteringsopgaver gør, at stillinger inden for logistik, teknisk salg samt andre funktionsområder løses med stor træfsikkerhed.


Aksel roses for sin empati, åbenhed og kommunikation i processen – både i forhold til kunden og til kandidaterne.


Rådgivning & sparring

Erfaringerne fra et stort antal opgaver udvikler evnen til at benchmarke virksomheden, dens udvikling og strategiske fremtid i et helhedsbillede. Organisationen med den virksomhedsteknologi, kultur, værdier osv, som en nyansat leder eller specialist skal trives med og udvikle sig i, for at kunne skabe resultater i sit job og for virksomheden.


Aksel øser gerne af denne erfaring og gør det med sine spørgsmål hos kunderne, når han afstemmer forventningerne og kravene til den profil, der skal findes. Herunder at drøfte, om der er elementer i organisation, ledelsesstruktur, værdier, som bør optimeres for at skabe det gode match og basis for en succesfuld ansættelse.


Virksomhedsformidling - køb og salg - generationsskifte

Det tætte og fortrolige samarbejde med kunderne har i årene også åbnet for drøftelse af generationsskifte, tilkøb eller udfasning af forretningsområder. Tilliden til Aksels diskretion og åbne samarbejde, som han viser i rekrutteringen, videreføres til opgaver, hvor en virksomhed skal sælges eller ønsker at købe op med Aksel som drivkraften og mægleren, der finder de ønskede muligheder for samarbejde, synergi og stærkere fokuseret udvikling.


Aksels faglighed

Mange rekrutteringsopgaver, indsigt i mange virksomheder i forskellige brancher og størrelse, som enten vækster hurtigt eller med relativ stabilitet, klæder ham på fagligt. Hans fortid som direktør og chef i flere brancher, kombineret med en teknisk uddannelse og lederuddannelse, giver ham stor faglighed. Med hans personlighed understøtter det Skelmoses værdier: FAGLIGHED – GRUNDIGHED -TRYGHED.


Mere om Aksel

Følg ham på LinkedIn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev med faglige artikler og nye ledige stillinger.


Kontakt gerne Aksel og få en snak og et godt råd om dine aktuelle behov.