Anbefalinger

Anbefalinger


Skelmose finder den rigtige direktør, leder eller specialist til din virksomhed

Katja Greve

QHSE-specialist hos Welpaint A/S

"Aksel skal have min varmeste anbefaling. Sommeren 2023 blev jeg kontaktet af Aksel vedrørende en stilling. Hele forløbet igennem til den endelige ansættelse - og opfølgning efterfølgende - har Aksel været en yderst behagelig, nærværende og professionel sparringspartner. Tak for det."

 

Kim Jøhnk Mikkelsen

Area Sales Manager hos Blika A/S

"Jeg har haft fornøjelsen af at være igennem en rekrutteringsproces med Aksel Uglvig Jensen fra Skelmose. Og det har fra start til slut været en MEGET positiv oplevelse. Aksel er en meget professionel tovholder for både ansøger og virksomhed, så det perfekte match findes for alle parter. Jeg vil gerne give Aksel mine bedste anbefalinger.
Tak for samarbejdet."

 

Lasse Jensen

CEO hos LS TRapper & Stål A/S

"Jeg kan varmt anbefale Aksel Uglvig Jensen og Skelmose i en rekrutterings-proces. Det er en behagelig rejse, hvor information, ordentlighed og åbenhed er i højsædet. Aksel gør sit ypperste for at skabe tryghed for både virksomheden og kandidaterne - og han lykkes.
Jeg kommer til at bruge Aksel i fremtidige rekrutteringer."

 

Poul Højland Olesen

Maintenance Manager hos Elektro-Isola A/S

"En god og positiv oplevelse igennem hele rekrutteringsprocessen. Jeg oplever Aksel som meget grundig og imødekommende. Han er meget fleksibel for at få tingene til at lykkes, hvis man bliver presset på tiden eller tidspunkter for dialog og tilbagemeldinger. Jeg kan give min bedste anbefaling."

 

Anja Braun Karoliussen

Bogholder hos Gruber A/S

"Stor tak for din indsats omkring mit jobskifte, Aksel. Kunne ikke være gået hurtigere og mere smertefrit. Rigtig glædelig jul til dig."

 

Signe Lindholt Nielsen

Indkøber hos Roust Element

"Jeg har haft Aksel Uglvig Jensen fra Skelmose med i mit rekrutteringsforløb, og det har været så givende. Hans kompetente og professionelle tilgang til processen har gjort, at jeg har følt mig i trygge hænder. Meget behagelig og nem proces. Kæmpe anbefaling herfra."

 

Peter Faber

Indkøbschef hos Muehlhan Wind Service A/S

"Efter endt rekrutteringsforløb videregiver jeg hermed min anbefaling af Aksel Uglvig Jensen, som har haft ansvaret for rekrutteringen til min nye stilling. Aksel har udvist en imponerende grad af professionalisme og effektivitet gennem hele processen.
Han har holdt mig løbende opdateret og sørget for, at jeg altid var klar over, hvad der skete i processen. Den åbne og ærlige kommunikation fra hans side har skabt tillid under hele forløbet.
Jeg kan varmt anbefale Aksel til enhver virksomhed eller ansøger, der søger en engageret og kompetent rekrutteringskonsulent." 

Bo Nannestad

Head of Warehouses hos Muehlhan Wind Service A/S

"Jeg har netop været igennem et rekrutteringsforløb hos Aksel Uglvig Jensen. Han kontaktede mig på LinkedIn, og gjorde mig opmærksom på et potentielt match med en virksomhed. Aksel er yderst behagelig, professionel og har gennem hele forløbet været meget grundig.
Jeg medgiver Aksel mine bedste anbefalinger, så hold jer ikke tilbage med at linke op med Aksel, for han benytter aktivt LinkedIn som researchmedie."

 

Hannah Brinkmeyer

Salg & kommunikationskoordinator hos NORD Gear Danmark A/S

"Jeg har gennemgået et rekrutteringsforløb med Aksel Uglvig Jensen, og det har virkelig været en fornøjelse. Hans professionelle og kompetente tilgang til rekrutteringsprocessen har gjort hele oplevelsen meget nem, behagelig og effektiv. Stor anbefaling herfra!"

 

Claus Dyg Philipsen

Key Account Manager hos LogiCon Nordic A/S

"Jeg har haft den store fornøjelse at have været igennem et rekrutteringsforløb med Aksel Uglvig Jensen. Aksel er en meget behagelig person, vidende om stillingen der rekrutteres til og ers åledes altid velforberedt og kompetent. Jeg kan hermed give mine varmeste anbefalinger af Aksel."

 

Dorthe Højland

HSEQ-manager hos IKM Ocean Team A/S

"Jeg har oplevet et superprofessionelt ansættelsesforløb - der endte med et job til mig. Aksel Uglvig Jensen er behagelig og professionel at samarbejde med. Aksel svarer på alle henvendelser og spørgsmål man har i forløbet - og han hjalp mig som jobsøger godt på vej. Jeg er som jobsøger helt tilfreds og giver mine bedste anbefalinger til Aksel."

 

Henrik Holm Andersen

Salgschef hos Gruber A/S

"Har haft fornøjelsen af at være igennem et “udvælgelses/rekrutteringsforløb” med Aksel Uglvig Jensen. Topprofessionel hele vejen igennem.
Tests, samtaler, præsentationer, forhandlinger osv. er kørt til alles store tilfredshed. Derfor en klar anbefaling herfra!"

 

Claus Gøtzsche Nielsen

Area Sales Manager hos LogiCon Nordic A/S

"Jeg har samarbejdet med Aksel i et rekrutteringsforløb og kan kun give de bedste anbefalinger. Meget kompetent og professionel hele vejen igennem."

Jakob Bækgaard Rasmussen

Production Manager hos Elektro-Isola A/S

"Yderst kompetent forløb i forbindelse med mit jobskifte.
Aksel Uglvig Jensen er utroligt lyttende og samtidig udfordrede han mig og min nye arbejdsgiver. Al kommunikation foregår professionelt og med respekt for hinanden. Varmeste anbefalinger til Aksel."

Dan Gregers Fiil Petersen

Key Account Manager hos LogiCon Nordic A/S

"Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Aksel Uglvig Jensen fra Skelmose, hvis du er kandidat. Forløbet hos Skelmose har været professionelt og behageligt som kandidat. Forløbet tog under 1 måned fra kontakt til job.
Jeg vil helt klart anbefale Aksel Uglvig Jensen til kandidater og virksomheder. Hele processen gik gnidningsløst og alle aftaler blev overholdt.
Tak for godt og hurtigt samarbejde."

Tommy Amstrup Laursen

Managing Director hos Val Controls A/S

"Har haft fornøjelsen, af flere omgange, at arbejde sammen med Aksel Uglvig Jensen. Han arbejder professionelt med opgaven og vi er altid nået i mål med en løsning.
Tak for samarbejdet."

Torben Rimmer Nielsen

Senior Sales Manager hos Berry Bramlage Kolding

"Jeg kan varmt anbefale Aksel Uglvig Jensen, hvis du enten selv er jobsøgende eller søger dygtige medarbejdere til din virksomhed.
Forløbet hos Skelmose som kandidat har været yderst professionelt, behageligt og proaktivt. Fra første kontakt til job gik der under en måned. Hele processen er forløbet gnidningsløst og alle aftaler er overholdt til punkt og prikke.
Jeg har arbejdet sammen med en del headhuntere, og Aksel er absolut blandt de bedste. Tak til dig, Aksel, for rigtigt godt samarbejde!"

Søren Donslund Hansen

Vedligeholdelseschef hos Roust Element

"Da jeg blev kontaktet af Aksel Jensen fra Skelmose blev jeg mødt af en særdeles kompetent og interesseret person, som igennem sin positive og grundige tilgang til situationen vakte min interesse for en ny stilling.
Med sin tilgang og erfaring hjalp han mig igennem de mange faser til jeg i dag snart skal starte i en ny og spændende stilling, som jeg bestemt tror er en drømmestilling for mig.
Så jeg kan kun give Aksel mine bedste anbefalinger som en meget imødegående, positiv og kompetent person indenfor rekrutteringsområdet."

Jan Kokborg

Teknisk chef hos Atria Danmark

"Tak til Aksel fra Skelmose for kompetent rådgivning og hurtig respons på testforløb i forbindelse med mit nylige jobskifte. Helt forståeligt hvorfor nuværende arbejdsgiver har valgt Aksel som samarbejdspartner."


Torben Juul Pedersen

Produktionschef hos Atria Danmark

"I forbindelse med mit jobskifte til Atria pr. 1/10-22 har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med Aksel Uglvig Jensen, som har stået for rekrutteringsprocessen. Aksel er yderst professionel i sit virke, og en vindende personlighed. Jeg ser frem til yderligere samarbejde fremover."


Søren Kronborg Kruse

Production Manager hos Kerry Ingredients & Flavours Ltd

"Jeg kan varmt anbefale Aksel! Altid meget behagelig, kompetent og hurtig til at svare ved spørgsmål omkring rekrutteringer."


Morten Fenger

Senior Product Specialist hos Atria Danmark

"Meget seriøs proces. Aksel var tilgængelig for spørgsmål og hurtig svar på test. En positiv oplevelse."


Jakob Kjærsgaard

Director of Manufacturing hos Caljan A/S

"Tak til Aksel for et særdeles behageligt og kompetent forløb i forbindelse med min seneste ansættelse."


Rikke Hagelskjær Kristensen

Area Sales Manager hos LogiCon Nordic

"Jeg er yderst tilfreds med samarbejdet med Aksel fra Skelmose. Aksel var utrolig engageret og professionel både før, under og efter ansættelsesprocessen - men vigtigst af alt, så var han i øjenhøjde. Jeg giver hermed Aksel mine bedste anbefalinger og ønsker alt det bedste fremadrettet."

Karina Sørensen

Projektassistent hos Danhaus

"Yderst professionel og rigtig gode og givende samtaler."

Jesper Pedersen

Afdelingsleder hos Egå El-service

"Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Aksel. Aksel er en dygtig og yderst kompetent person, som hurtigt får en til at føle sig velkommen. Hans grundighed og rolige personlighed gør at man er sikker på, at det hele kommer med i enhver henseende. Jeg kan varmt anbefale Aksel."

Michael Juul Øregaard

Produktionschef hos Airlaid A/S

"Aksel har gennem hele rekrutteringsprocessen været yderst behagelig og professionel. Aksel var superdygtig til at opridse rammerne for alle parter og fungerede perfekt som tovholder i processen. Aksels rolle virkede som det mest naturlige. Og han var en god partner for både jeg og den pågældende virksomhed."

Michael Gamtofte

Teknologi- og udviklingschef hos Anker Andersen A/S

"Kan stærkt anbefale Skelmose som partner ved ansættelse af nye medarbejdere. Professionelle og aktive medspillere der holder processen i gang." 

Martin P. Hemmingsen

Maskinmester - BAs in Technology Management and Marine Engineering

"Min oplevelse gennem hele ansøgningsprocessen var ovenud positiv. Der var en klar kommunikation fra første kontakt og jeg havde en følelse af flow, man følte sig ikke tabt i processen. Derudover, under det første interview, var Aksel god til at være en subtil mægler der kunne skabe forståelse mellem ansætter og jeg. Jeg kan kun give min varmeste anbefaling til dem der overvejer at gøre brug af Aksels ekspertise."

Jan Toft

Training Lead og Adm. Support hos Kerry Ingredients & Flavours Ltd

"Det er med stor fornøjelse at jeg kan meddele, at jeg har skiftet job til Kerry i Glamsbjerg, som laver ostepulver. Aksel Uglvig Jensen var med under hele rekrutteringsprocessen og har været meget professionel og ikke mindst fået mig til at føle mig tryg og sikker i mit valg."


Mikkel Holst Andersen

Director Production hos Systemair A/S

"Aksel har hjulpet os med rekruttering af en ny leder til Systemair. Det har været en god proces, hvor Aksel har samlet et kvalificeret ansøgerfelt, som opfyldte vores ønsker og specifikationer. Samarbejdet med Aksel og processen er forløbet flydende og med en god dialog og sparring omkring kandidaterne. Så næste gang vi skal rekruttere en ny kandidat, kunne et nyt samarbejde med Aksel sagtens være relevant."


Klaus Eriksen

Produktionsleder hos Systemair A/S

"Jeg blev kontaktet af Aksel i forbindelse med et ledigt job som produktionsleder hos Systemair A/S. Efter at have talt tingene igennem besluttede jeg mig for at takke ja til at være kandidat til jobbet. Aksel var igennem hele processen meget professionel og god til at skabe en tryg stemning og en god åben dialog, som resulterede i at jeg fik det ledige job. Aksels evne til at sammensætte leder og ansøger kom tydeligt til udtryk, da der hurtigt opstod en god dialog mellem Mikkel og mig. Jeg glæder mig rigtigt meget til at begynde i det nye job, og kan kun give Aksel de bedste anbefalinger."


Anton Hansen

Produktionsleder hos Torring A/S

"Aksel giver en absolut professionel behandling og gode råd under hele forløbet. Jeg kan helt klart anbefale Aksel."


Anne-Mette Holm

Daglig leder hos GeoConsult ApS

"Jeg kan kun give Aksel min varmeste anbefaling. Han er yderst professionel og går meget op i at finde de perfekte match såvel arbejdsmæssigt som personligt."


Tonny Andersen

Salgstekniker hos SØBY

"Aksel, tak for hjælpen med mit jobskifte til SØBY som salgstekniker. Vi har været gennem et fint, professionelt forløb hele vejen. Jeg har under vore møder og telefonsamtaler følt mig sikker på at alt er, som det skal være, og synes at din hjælp til at det lykkedes, har været en vigtig brik."


Dennis Eriksen

Maskinkonstruktør hos SØBY

"Jeg fik en henvendelse fra Aksel på LinkedIn angående en stilling, som han mente passede lige til mig. Jeg fik læst stillingsbeskrivelsen, og jeg gik med til at møde firmaet, som havde en ledig stilling. Jeg mærkede hurtigt at det var her, jeg hørte hjemme, og det er takket været Aksels evner til at matche mig og det firma, der havde stillingen. Jeg kan derfor varmt anbefale Aksel, som er en yderst behagelig og professionel mand, der går til opgaven på en konstruktiv og ydmyg måde, og samtidig er han en mand med styr på fakta både vedrørende firmaet og mig."

Lars Tulinius

Salgskonsulent hos EFApaint

"Som arbejdstager har jeg haft fornøjelse af en grundig og professionel rekruttering. Hele vejen, fra første henvendelse til underskriften blev sat, følte jeg en professionel håndtering fra Aksels side."

Helle Studsgaard Døssing

Produktionsplanlægger hos EFApaint

"Aksel hev fat i mig på LinkedIn og spurgte, om jeg var interesseret i at høre mere om et job, hvor han syntes jeg havde de rette kompetencer, og hvor der var et ret godt match med virksomheden. Efter en yderst effektiv, engageret og ikke mindst professionel proces, stod jeg 4 uger efter med et nyt spændende job på hånden. Aksel er en yderst behagelig mand og han er 100% engageret i opgaven, også efter processen blev afsluttet. Jeg giver hermed Aksel min bedste anbefaling - TAK for kampen."

Michael Mejdal Nielsen

Produktionschef hos O.H. Industri

"Jeg giver Aksel min bedste anbefaling. Han har skabt kontakten til mit nye job og har været yderst professionel gennem hele processen. Han er en meget behagelig person og har styr på tingene."Sébastien Koed Toullec

Area Sales Manager hos Anker Anersen A/S

"Lige op til sommerferien tog Aksel fat i mig på LinkedIn og spurgte, om jeg var interesseret i at høre mere om et job, han havde på hånden. Efter en top-professionel og effektiv proces fik han mig på den måde kædet sammen med min nye arbejdsgiver. Stor ros til Aksel for at have ramt helt rigtigt."Jonas Groth Nielsen

Produktkonsulent hos Bio-Circle Surface Technology ApS

"Jeg giver Aksel min bedste anbefaling. Professionelt setup og engageret igennem hele processen af min ansættelse hos Bio-Circle Danmark. Han er en meget behagelig person og har styr på tingene. Tak for kampen."Trine Ahlmann-Ohlsen

HR Business Partner hos Caljan A/S

"Mine varmeste anbefalinger til Aksel for et yderst professionelt og effektivt rekrutteringsforløb. Aksels fleksibilitet og kundefokus fornemmedes tydeligt på de hurtige tilbagemeldinger og evne til at nå i mål på relativt kort tid. Og som kandidat følte jeg mig i sikre og kompetente hænder hele vejen."Gitte Klitgaard Kristiansen

Salgsrådgiver hos Atria Danmark A/S

"Kan varmt anbefale Aksel. Han er utroligt imødekommende og rigtig dygtig. Han formår at gøre dig tryg og rolig. Samtidig kan han samarbejde med både ledelse, samt medarbejdere. Aksel har efter mit valg af jobskifte været rigtig sød til at skrive beskeder til mig, der har gjort mig rigtig glad. Og jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om mit valg af jobskifte."


Kim Petersen

Salgsrådgiver hos Atria Danmark A/S

"Jeg giver Aksel min bedste anbefaling. Han har skabt kontakten til mit nye job og arbejdet yderst professionelt gennem hele processen. Han er en meget behagelig person og har styr på tingene. Tak for samarbejdet."


Peter Kristensen

Teamleder salg hos Atria Danmark A/S

"Jeg blev ringet op - kontaktet af Aksel om et job hos Atria. Det var et fantastik møde og samarbejde med Aksel og han er meget professionel til sit arbejde. Der var en god kemi og samarbejde fra dag ét og jeg var utrolig tryg i hele forløbet. Kan kun give min varmeste anbefalinger til Aksel Uglvig Jensen og Skelmose."

Jimmi Kofoed Mortensen

Salgsrådgiver hos Atria Danmark A/S

”Jeg kan klart anbefale at vælge Skelmose som firma til rekruttering af medarbejdere. En yderst professionel tilgang til opgaven, samt effektiv. God til at lytte og spørge ind, samt holde en super dialog. Den proces som jeg var med i, og som sluttede med et jobskifte, kan jeg ikke sætte en finger på. Her var Aksel super god til at holde en orienteret med processen og hvor langt de var.”

Ove Nielsen

Indkøbschef hos Caljan A/S

"Aksel stod for rekrutteringen til stillingen som indkøbschef hos Caljan A/S. Gennem hele forløbet var Aksel meget grundig og professionel, så man på yderst kompetent vis følte sig i trygge hænder, både ved de indledende samtaler, respons på tests og mere dybdegående samtaler i virksomheden, hvor Aksel var en god støtte for mig såvel som for virksomheden. Jeg kan kun give Aksel mine bedste anbefalinger for hans professionelle måde at arbejde på."

Jakob Knudsen

Produktionsteknolog

"Jeg har været gennem et effektivt forløb, hvor jeg hurtigt mødte virksomheden, som søgte en ny kollega. Vi fik hurtigt en god fornemmelse af hinanden, og hvad vi står for, og det endte heldigvis ud i at jeg blev ansat. Jeg kan varmt anbefale Aksel for den professionelle håndtering og den hurtige afhandling."

Claus Munk Larsen

Technical Manager hos Systemair A/S

"Rekrutteringsvirksomheden Skelmose, som er repræsenteret af Aksel, får en klar anbefaling fra mig. Min proces for min ansættelse, har været hurtig og effektiv. Aksel har vist høj grad af engagement, og har sørget for at forløbet var en rigtig god oplevelse. Der er altid hurtigt svar på spørgsmål og Aksel formår at stille gode spørgsmål til selvrefleksion, der gør at du og virksomheden får taget stilling til de ting, der er vigtigst for dig og virksomheden. Som leder er jeg ikke et sekund i tvivl om at jeg selv ønsker at samarbejde med Aksel, når tiden kommer til at jeg skal finde den helt rigtige medarbejder til mit team. Så alt i alt, de varmeste anbefalinger fra mig."

Anders Topp Daugaard

Business Developer

"Jeg har kendt Aksel i mange år - og har flere gange samarbejdet med ham på "begge sider af bordet" - både som ansøger og som arbejdsgiver. Aksel er yderst professionel og arbejder dygtigt med rekruttering. Gennem hele processen blive man holdt løbende orienteret om status - og får ligeledes løbende feedback med rigt udbytte. Aksel bruger desuden gennemprøvede materialer med god struktur. Jeg vil bestemt give Aksel min bedste anbefaling!"

Jan Juhl-Hansen

Ansat som projektspecialist hos Bio-Circle Surface Technology - DK

"Jeg blev kontaktet af Aksel angående min nye stilling, da han mente at jeg havde den rette profil i forhold til den stilling han søgte emner til. Jeg kan kun give Aksel min bedste anbefaling, ikke kun pga. at jeg fik stillingen, men også med den professionelle indgangsvinkel og kompetence han udviste."Henrik Schmidt

Adm. direktør, CEO, interim, forandringsledelse

"Jeg har gennem en årrække samarbejdet med Aksel fra Skelmose omkring ansættelser samt henvisninger af kandidater.

Ansættelsesforløbet af medarbejdere har altid være på basis af en god og dyb dialog omkring opgaven og har altid resulteret i en præsentation af relevante og velkvalificerede kandidater. Aksel er altid tilgængelig og giver hurtig respons på eventuelle spørgsmål og uklarheder. Ligeledes er det min opfattelse at de henvisninger jeg har formidlet har været meget tilfredse med forløbet.

Jeg kan derfor kun opfordre til at tage en dialog med Aksel, både som arbejdsgiver og kandidat."

Shuang Winkel

Ansat som CFO hos Esbjerg Farve- & Lakfabrik A/S

"Det har været et meget professionelt og grundigt forløb i forbindelse med min ansættelse som CFO hos Esbjerg Farve- & Lakfabrik A/S. Det gav et godt indtryk, når der er styr på de mindste detaljer.

En varm anbefaling til Aksel og Skelmose."Henrik Larsen

Ansat som økonomichef hos CB Auto Ribe

"Aksel og Kim fra Skelmose stod for rekrutteringen af jobbet som økonomichef hos CB Auto i Ribe. Processen set fra min side foregik professionelt og med stor åbenhed og ærlighed, hvilket gav mig et præcist og godt indblik i jobbets indhold, samtidig med at jeg også blev udfordret på min person og faglighed på en god måde.
Derfor var det heller ikke svært at træffe en beslutning, da jeg fik muligheden for at kunne tiltræde jobbet."

Helle Pleidrup Andreasen

Ansat som QEHS Manager hos Schur Flexibles Denmark A/S

"Aksel var med i forløbet ved min ansættelse som QEHS Manager hos Schur Flexibles Denmark. Aksel var kompetent, grundig og effektiv, både med at afdække om jeg var den rette for virksomheden, og om jobbet var det rette for mig. Dette både med hensyn til de faglige og personlige krav og kvalifikationer. Dialog og møder foregik i en positiv og meget tryg atmosfære. Jeg følte som ansøger, at Aksel var lige så meget min wingman, som han var virksomhedens. Jeg sender mine bedste anbefalinger til Aksel."

Rasmus Tinggaard

Ansat som fabrikschef hos Schur Flexibles Denmark A/S
"Jeg blev kontaktet af Aksel Uglvig Jensen, som havde fundet mit kandidatur på LinkedIn i forbindelse med rekruttering til en stilling som fabrikschef hos Schur Flexibles Denmark A/S. Efter at have tænkt lidt over det, startede jeg en dialog med Aksel, som efterfølgende sendte mig et rigtigt godt og fyldestgørende materiale med beskrivelse af stillingen og virksomheden. 


Herefter var jeg ikke i tvivl om at stillingen kunne være noget for mig, så jeg fik søgt jobbet, og var igennem gode indledende samtaler, hvor jeg fik beskrevet stillingen endnu bedre, samt fik mulighed for at få afklaret mange af mine egne spørgsmål. Disse var Aksel klædt godt på til at besvare, og dem der ikke umiddelbart var svar på, dem vendte han tilbage med efter at have undersøgt dem. 


Alt i alt er jeg rigtig godt tilfreds med matchet, og dette har Aksel og Skelmose stor andel i."

Jens Valsgaard

Ansat som projektleder hos Danhaus Bolig A/S

"Medio marts 2020 blev jeg fritstillet, efter en rigtig kedelig konkurs, hos den arbejdsgiver hvor jeg har haft min gang i 10 år. Det er jo en trist situation, som ikke blev nemmere af, at landet kom i corona-karantæne, i forbindelse med covid-19.

 

Den første som jeg "aktiverede" i mit netværk, var Aksel Uglvig Jensen fra Skelmose. Og inden for den 1. uge blev jeg sat i spil til en spændende stilling som projektleder.

 

En onsdag eftermiddag ringede Aksel for at høre, om jeg stadig var klar til nye udfordringer??? Og så gik det stærkt - onsdag aften foregik med rødglødende mobiltelefoner, og diverse online personlighedstest osv. Torsdag morgen flere telefonsamtaler og gennemgang af testresultater, som forberedelse til samtaler. Torsdag eftermiddag ansættelsessamtale hos virksomheden, hvor Aksel som "bisidder" med sit rolige overblik er uvurderlig. Behøver jeg sige, at selvfølgelig fik jeg stillingen - og skal starte i mit nye drømmejob på tirsdag!

 

Med dette kan jeg naturligvis kun give Aksel de allerbedste anbefalinger - med sin dybt professionelle, hamrende effektive og alligevel rolige tilgang til et hektisk ansættelsesforløb - skaber Skelmose win-win situationer for ansatte og virksomheder - og det er jo lige nøjagtig, hvad det handler om!

 

Tak for alt Aksel - du er guld værd."


Pia Grotkorp Wolff

Ansat som kvalitetskoordinator hos Atria Danmark

"En stor tak til Aksel for et supert samarbejde. En kompetent og positivt medarbejder, der har givet mig en positiv oplevelse af hele forløbet, og med god information og dialog under hele rekrutteringsfasen. Tak."


Melanie Kjær Kristensen

Ansat som Sales Coordinator hos LogiCon Nordic A/S

"Det har været en rigtig god oplevelse at samarbejde med Aksel. Han er utrolig omhyggelig og struktureret i sit arbejde. Han er behagelig at tale med, og er god at sparre med i forhold til at få fokus på de helt rigtige ting. Han er et utroligt godt bindeled mellem kandidat og virksomhed, og yder sit bedste for at finde det helt rigtige match. Han får de bedste anbefalinger fra mig."


Morten Ulrik Nielsen

Sales Director hos RPC Kolding A/S

"Vi har ansat endnu en ekstern sælger via Skelmose. For at finde den rigtige kandidat til stillingen foreslog Aksel, at vi lavede en DiSC-profil på de nærmeste medarbejdere, så vi blev sikre på, at salgsafdelingen fik de forskellige kompetencer, som er nødvendige for at have et stærkt og velfungerende salgsteam. Så tusind tak for hjælpen og tak for tilbuddet om eventuelle opfølgningssamtaler. Vi vil gerne bruge Skelmose igen og videregiver de bedste anbefalinger."

Jesper Bested Madsen

Ansat som Teamleder - Facility hos Atria Danmark

"Rekrutteringsvirksomheden Skelmose, repræsenteret af Aksel, får mine bedste anbefalinger. Processen for min ansættelse hos Atria Danmark, har været hurtig og effektiv. Aksel har vist en høj grad af engagement, og har sørget for at forløbet var en rigtig god oplevelse. Hurtig respons på spørgsmål, afvikling og feedback på test, samt virksomhedsmøde, gjorde at oplevelsen for rekrutteringen virkede professionel. En stor tak til Aksel for at give mig muligheden for et samarbejde med Atria Danmark."

Jeppe Kaehne

Ansat som Area Sales Manager hos RPC Promens Kolding

"Aksel var med til ansættelsesforløbet i forbindelse med mit nye job som Area Sales Manager hos RPC Promens Kolding og det var en fornøjelse. Min oplevelse er en tryghed, fordi Aksel taler åbent, ærligt og direkte om jobbet og virksomheden. Det giver en god mavefornemmelse, som er altafgørende når man skal træffe beslutning om et nyt job. Forløbet har været rigtig positivt fra start til slut og hurtig respons er et af nøgleordene. Mine klare anbefalinger til Aksel."

Buggi Buch Widell

Ansat som EHS-specialist hos Fertin Pharma A/S
"Aksel headhuntede mig til en ny stilling og bar mig nærmest gennem processen på en venlig og overbevisende måde. Jeg blev mødt med kompetente informationer, når jeg spurgte dybere ind. Og fik al den støtte og opbakning jeg havde brug for under forløbet. Aksel brænder for headhunteropgaven og sætte vist lidt en ære i at finde den helt rigtige kandidat. Tak for hjælpen, Aksel."

Anders Brandt Winkler

Eftermarkedschef hos CB Auto Ribe ApS
"Jeg kan varmt anbefale Skelmose og Aksel Uglvig Jensen til rekruttering af nye medarbejdere. Vi har brugt Aksel til rekruttering af en ny nøglemedarbejder i vores virksomhed for nylig. Det har været en smidig proces hele vejen igennem og med tæt dialog har vi fået afstemt forventninger og parametre på den person Aksel skulle hjælpe med at rekruttere. Der har været en professionel håndtering i hele forløbet og opfølgningen har været der hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale alle at tage kontakt til Aksel og få ham til at finde jeres næste medarbejder."

Danny Nielsen

Ansat som økonomichef hos CB Auto Ribe ApS
"Aksel var tillidsvækkende og spørgende i forhold til jobbet, der skulle besættes – det tegner på kvalitet over for det firma der har hyret Aksel til opgaven.
Tillidsskabende og spørgende i forhold til den kandidat Aksel havde udset som mulighed til jobbet – det tegner på kvalitet over for kandidaten. I begge henseender kan jeg vitterlig kun anbefale Aksel. Det var fra første kontakt tydeligt at erkende at der var kvalitet bagved den udvælgelsesproces som Aksel står for. De så mennesket bag CV'et, som i min verden var yderst værdiskabende i forhold til at vurdere det mulige job, jeg skulle påtage mig. Jeg blev under forløbet holdt godt opdateret, og Aksel formåede sågar på en humoristisk måde at give hurtig feedback efter møder, hvilket også er vigtigt som kandidat. Rigtig god oplevelse og jeg kan varmt anbefale Skelmose og Aksel Uglvig Jensen."

Peter Lykkehus

Ansat som Key Account Manager hos RPC Kolding A/S

"Jeg har været igennem et rekrutteringsforløb hos Skelmose, som jeg sammenfattet kan beskrive som kompetent og effektivt. Jeg oplevede en hurtig respons på min ansøgning og invitation til samtale både indledningsvist hos Skelmose og efterfølgende hos RPC Kolding A/S. Aksel Uglvig Jensen er omhyggelig i sin fremgangsmåde i forhold til at tjekke op på kvalifikationer for at kunne bestride jobbet. Han er endvidere velovervejet i forhold til at finde den rette personprofil, som matcher de nærmeste kolleger. Jeg kan varmt anbefale Skelmose som samarbejdspartner og Aksel som et venligt og kompetent menneske."

Torben Henriksen

Ansat som salgschef hos Kemppi Danmark A/S

"Stor ros til Aksel for igennem hele rekrutteringsprocessen at kunne se ind bag facaden og fokusere på mennesket i forhold til det kommende visitkort. Konstant fokus på matchet af personen holdt op imod det bagland og team, som kandidaten fremover skal i partnerskab med. Hurtig feedback på spørgsmål med stor diskretion og med korte præcise svar. En proces uden slinger og med afsat tid til at processen kan modnes i praksis! - et godt forløb i de bedste hænder. De bedste anbefalinger til Aksel."

Lars Bojsen

Ansat som servicetekniker hos Kiefel GmbH

"Jeg er for nyligt blevet ansat hos Kiefel GmbH som servicetekniker for det skandinaviske marked. I den forbindelse havde jeg fornøjelsen af at møde Aksel Jensen. Aksel var utroligt professionel i sit arbejde og er en yderst behagelig person. Allerede kort tid efter jeg havde sendt mit CV og ansøgning ind, var der respons. Og igennem hele forløbet blev jeg jævnligt opdateret på telefon og mail. Det var hele vejen igennem en god oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Aksel Jensen og Skelmose til fremtidige ansøgere og virksomheder."

Svend Schou Hansen Borch

Adm. direktør / SVP Managing Director hos Atria Danmark A/S

"Jeg har hos Atria Danmark anvendt Aksel Jensen til flere rekrutteringsopgaver, herunder senest ansættelsen af ny fabrikschef. Denne opgave har Aksel løst til vores fulde tilfredshed og i processen udvist stor indsigt i kompetencemæssige behov, ligesom han er stærk i sin analyse af de personlige egenskaber. I tillæg til dette optræder Aksel med stor omhyggelighed og agerer særdeles troværdigt i processen. Jeg medgiver Aksel mine varmeste anbefalinger."

Morten Ulrik Nielsen

Sales Director hos RPC Kolding A/S

"Vi kontaktede Aksel Uglvig Jensen, da vi manglede to eksterne sælgere, og der skulle handles hurtigt. Vi ville gerne have nogle kandidater fra branchen eller lignende brancher, så vi kontaktede Aksel Uglvig Jensen, da vi vidste han havde bred erfaring inden for emballagebranchen. I løbet af meget kort tid havde vi en række brugbare ansøgere, og så skulle vi blot vælge de bedste profiler.....
Aksel var god til at synliggøre kandidaternes faglige og især menneskelige kompetencer og udviklingspunkter, som gjorde det nemmere at udvælge de mest egnede kandidater. Aksels skriftlige kommunikationsform er hurtig og præcis, hvilket er højt værdsat. Tak for hjælpen."

Carsten Handberg Jensen

Ansat som fabrikschef hos O.H. Industri A/S

"Jeg har haft fornøjelsen at lære Aksel Uglvig Jensen at kende, i forbindelse med min ansættelse som fabrikschef hos O.H. Industri A/S. Aksel stod med en rekrutteringsopgave på en stilling, som han mente, jeg ville være et godt match til. Jeg fik tilsendt kravspecifikationen på stillingen, samt en præsentation af virksomheden via LinkedIn. Den kravspecifikation / præsentationsmodel som Aksel benytter virker super godt. Som kandidat får man mulighed for at beskrive sine kompetencer meget mere specifikt end i en almindelig ansøgning. Som kandidat følte jeg mig tryg i forløbet, da Aksel altid vendte tilbage med konstruktiv feedback, både på CV, kravspecifikation, DiSC-profil samt samtalerne. Hele processen virkede yderst professionel, da Aksel altid var meget saglig, seriøs, motiverende og engageret. Jeg kan kun give Aksel og Skelmose mine bedste anbefalinger."

Hans Lauridsen

Representative Scandinavia hos Kiefel GmbH

"Vi havde fornøjelsen af Skelmose og Aksel Jensens professionelle ekspertise i forbindelse med ansættelsen af en Kiefel servicetekniker til det skandinaviske marked. Aksel lavede et stort forarbejde og introducerede kun kvalificerede kandidater for os, således at der skulle bruges minimal tid i de afsluttende samtaler. Jeg kan derfor kun varmt anbefale Skelmose og Aksel Jensen, såfremt man ønsker at finde den rigtige kandidat til en ledig stilling."

Søren Linke

Ansat som intern sælger hos Preben Z. Jensen A/S

"Jeg har gennem Aksel Uglvig Jensen fået nyt arbejde med start den 12. August. Det var en stor fornøjelse at arbejde sammen med Aksel i dette forløb. Han arbejder dybt professionelt og er en utrolig kompetent og behagelig person. Så jeg vil klart anbefale Aksel til alle andre og takke for det store arbejde."Kirsten Madsen

Ansat som HSEQ Manager hos SKY-LIGHT A/S

"Jeg er for kort tid siden blevet ansat som HSEQ Manager hos Sky-Light A/S. Aksel Uglvig Jensen har stået for hele rekrutteringsprocessen. Jeg har haft en meget positiv oplevelse af Aksels håndtering af processen, jeg vil især fremhæve: Hans venlige og hurtige måde at svare på, når jeg henvendte mig for at høre nyt om processen og hans ønske om udfyldelse af en præsentation før første samtale. Dette betød, at jeg som ansøger fik mulighed for at beskrive mine kompetencer mere udførligt end det normalt er muligt til en samtale. Jeg følte, at jeg derfor mere blev vurderet på mine evner for at udføre jobbet, fremfor evnen til at sælge mig selv til en samtale, hvilket var til min fordel. Aksel var også en god sparringspartner længere henne i forløbet. Jeg talte med ham om mine overvejelser om hvilke emner jeg ville berøre ved 2. samtale med virksomheden. Det var godt at høre hans synspunkter. Jeg vil med glæde anbefale Aksel Uglvig Jensen og firmaet Skelmose."

Johnny Rossevelt

Ansat som lagerchef hos Danhaus

"Jeg mødte Aksel i forbindelse med at Aksel havde fået opgaven at finde rette person til en stilling i et eksternt firma. Aksel fremstår grundig og målrettet gennem første del af forløbet. I anden del af forløbet, hvor det personlige møde og telefonsamtaler kommer ind, fremstår Aksel dertil rolig. Jeg følte mig meget tryg igennem hele forløbet, og vi kom sikkert i mål. Tak for godt samarbejde."Charlotte Boysen

Ansat som PA for CEO hos Danhaus

”Skelmose, herunder Aksel, har under rekrutteringen til stillingen som personlig assistent leveret et meget professionelt rekrutteringsforløb. Et forløb med god involvering i processen, hvilket giver en vished om, hvor i rekrutteringsforløbet man befinder sig og en klarhed over kandidatpuljens løbende aftagende størrelse. Jeg oplevede ydermere en rigtig god kommunikation og en tilstrækkelig mængde af informationer, både hvad angår stillingen, organisationen samt selve rekrutteringsprocessen.

Aksel har en særlig evne til at anskue muligheder og kvaliteter hos en kandidat, der overraskede mig meget positivt. Aksel fremstår for mig, som en ydmyg person, hvem det er nemt at indgå en god, samt behagelig dialog med.”


Jan Syndergaard

Ansat som byggeleder hos Danhaus i Herlev

”Jeg har lært Aksel at kende i forbindelse med et jobskifte, hvor Aksel var til stor hjælp på en yderst kompetent og professionel måde i hele processen. Som kandidat var man hele tiden informeret pr. telefon eller mail og klar over, hvad status var – stor åbenhed, altid på en seriøs og engageret måde. Jeg kan kun give Aksel og virksomheden min bedste anbefaling."


Flemming Nyborg

Ansat som produktionsleder hos Systemair A/S

”Min ansættelse som produktionsleder hos Systemair A/S, startede med at en kollega nævnte mit navn, på opfordring af Aksel Uglvig Jensen. Da jeg kunne bekræfte for ham, at jeg var interesseret, startede forløbet med at jeg fremsendte mit CV, udfyldte kravspecifikationen, en telefonsamtale, var til første samtale, gav referencer, besvarede en DiSC-profil, fik feedback og var til anden og afsluttende samtale. Hele forløbet tog kun en måned, så Aksel arbejdede meget effektivt. Jeg er især meget positiv over for den konstruktive måde som feedbacken på DiSC-profilen blev givet. Samlet en rigtig god oplevelse professionelt eksekveret.”


Frank Rask-Jendresen

Ansat som salgschef hos DSM

"I forbindelse med min ansættelse som salgschef ved DSM deltog Aksel Uglvig Jensen fra Skelmose i hele processen. I hele forløbet blev jeg holdt rigtig godt opdateret, både med hensyn til selve processens forløb og opfølgning på samtaler mm. Aksel gav hurtig feedback efter møder, hvilket også er vigtigt som kandidat.

Rigtig god oplevelse og jeg kan varmt anbefale Skelmose og Aksel Uglvig Jensen. "


Mathias Rabæk Christiansen

Ansat som Business Developer hos CS Electric A/S

"I forbindelse med min ansættelse som Business Developer ved CS Electric A/S var Aksel Uglvig Jensen med i hele ansættelsesforløbet.

Det var i det hele taget et meget grundigt forløb, hvor Aksel var yderst kompetent og sikrede et godt flow ift. samtaler, feedback og opfølgning generelt. Som kandidat var man derfor hele tiden informeret og klar over, hvad status var.

Alt i alt en meget positiv og professionel oplevelse."


Martin Brøllund Hansen

Ansat som Sales Manager hos LogiCon Nordic A/S

"Der hersker ingen tvivl om at Aksel, til fulde formår at undersælge sig selv, og netop derved i forbindelse med den personlige samtale, formår at skabe en tillidsfuld sfære. For mig som jobsøgende skabte Aksel fra starten af netop dette element. Og dermed kunne jeg sænke paraderne og åbne op for både mine indsigelser og bibringe en ærlig samt positiv nysgerrighed. Det var et langt forløb med tests, samtaler og en håndfuld referencer. De primære nøgleord omfattende min oplevelse af Aksel Uglvig Jensen og Skelmose, er Sikkerhed, Dybdeborende, Omfavnende, Irriterende og med respekt for et humanistisk afsæt. For Aksel Uglvig Jensen og Skelmose handler det ikke bare om tid. Det handler om ”matching”. Og det formår Skelmose!"


Steen Kikkenborg

Salgsdirektør

"Jeg har lært Aksel at kende i forbindelse med et jobskifte, hvor Aksel var til stor hjælp på en yderst kompetent og professionel måde i hele processen. Med Aksel oplever man en god dialog og stor åbenhed altid på en seriøs og engageret måde. Jeg kan kun give Aksel min bedste anbefaling."


Mette Boe

Ansat som indretningskonsulent hos Danhaus Bolig A/S

"Jeg mødte Aksel i forbindelse med at han havde fået opgaven at finde rette person til en stilling i et eksternt firma. Aksel fremstår saglig, grundig og målrettet gennem første del af forløbet. I anden del af forløbet, hvor det personlige møde og telefonsamtaler kommer ind, fremstår Aksel dertil rolig, saglig og venlig/behagelig i dialogen. Alt ialt en yderst positiv oplevelse af hele processen fra min side."


Martin Vissing Sørensen

Ansat som Area Sales Manager hos LogiCon Nordic

"Forløbet hos Skelmose har været meget professionelt, gennemskueligt og med løbende tilbagemeldinger – jeg har været i trygge hænder.

Kort sagt: I har været super gode og gjort det fremragende, 100% godt samarbejde – jeg kunne ikke ønske et bedre forløb og vil gerne anbefale Skelmose til andre."


Lars Hauge Olesen

Ansat som reliability engineer hos Fertin Pharma

"Jeg har haft fornøjelsen af at blive kontaktet af Aksel Uglvig Jensen angående en stilling som PCCE-specialist ved Fertin Pharma. Aksel har igennem hele processen været meget professionel, fleksibel og super god at sparre med. Aksel har et stærkt erfaringsgrundlag og skaber en behagelig atmosfære - man kan mærke, han kommer hele vejen rundt om ens profil. Jeg giver Aksel Uglvig Jensen de bedste anbefalinger."


Tine Rothaus Faartoft

Ansat som kvalitetskoordinator hos Atria Danmark A/S

"Mine varmeste anbefalinger til Aksel Uglvig Jensen for en helt igennem professionel rekruttering og et respektfuldt forløb." 


Søren Nielsen

Ansat som produktionsleder hos Ikadan Plast A/S

"Aksel Uglvig Jensen har et meget positivt sind. Han arbejder meget professionelt og seriøst med opgaven omkring rekruttering og er meget fleksibel med hensyn til møder enten pr. telefon eller "face to face". Jeg har ingen problemer i at anbefale Aksel til andre."


Marina Sloth

Ansat som Area Sales Manager hos LogiCon Nordic A/S

"Jeg har haft fornøjelsen at møde Aksel i forbindelse med et rekrutteringsforløb.

Aksel er meget professionel, engageret og gir en god sparring, så man føler sig tryg gennem alle processer. Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Aksel Uglvig Jensen - Skelmose Consulting.

Nu glæder jeg mig til at tage fat på nye og spændende udfordringer, tak."Lars Godber Nielsen

Ansat som produktchef hos LogiCon Nordic A/S

"Kompetent, professionel og engageret. Jeg kan kun tilslutte mig den lange række af anbefalinger af Aksel Uglvig Jensen. Aksel kontaktede mig med et spændende job og efter en grundig gennemgang af kompetencer endte det med et nyt og spændende job.”


Michael Clausen

Ansat som konstruktionsingeniør hos RUNI

"Aksel Uglvig Jensen kontaktede mig med et job der lige kunne være noget for mig. Det er så der jeg er endt nu, og gennem hele processen med samtaler og personlighedstest har Aksel været med. Han har været tilgængelig og professionel hele vejen. Skelmose og Aksel Uglvig Jensen kan kun anbefales."


Bo Rasmussen

Ansat som salgschef hos Dansk Polyglas A/S

"Jeg starter den 1. december 2017 som salgschef og medejer af Dansk Polyglas A/S i Broby, og i den forbindelse skal der lyde en stor tak til Aksel Uglvig Jensen fra Skelmose Consulting. Aksel formår, selv i komplekse og svære forhandlingssituationer, at forene mæglerrollen med integritet, empati og snarrådighed til fordel for begge parter.

Jeg har kun rosende ord at medgive Aksel, og vil bestemt bruge Aksel igen ved an- og genansættelser."

Lars Fogde

Ansat som lagerchef hos Kelsen Group

"Skelmose har gennem Aksel Uglvig Jensen kontaktet mig med en opfordring til at søge en stilling, som viste sig at være skræddersyet til mine faglige kompetencer og erfaringer, samt et helt perfekt match til mine personlige præferencer. Trods det faktum at jeg på tidspunktet sad i en god stilling, måtte jeg hurtigt se mig overbevist om, at Skelmose og Aksel nok i virkeligheden havde en endnu mere 'rigtig' hylde i dansk erhvervsliv at 'lægge mig på'. Skelmose virker for mig som særdeles grundige i deres research forud for kontakt. Jeg vil derfor gerne anbefale alle at tage en eventuel henvendelse fra Skelmose seriøst. Jeg fik jobbet, så jeg tør vove påstanden at min nuværende virksomhed også har været fuldt ud tilfredse med de services, som de har haft Skelmose til at varetage i denne sag."

Bent Stenstrup

Ansat som Supply Chain Manager hos Tallykey A/S

"Jeg har gennem en jobansøgning stiftet bekendtskab med Aksel Uglvig Jensen, direktør for Skelmose Consulting, der gennemførte interviews, test osv. ifm. min ansøgning.

Det var min oplevelse, at Aksel var meget grundig ift. at sikre sig min interesse for og mine kompetencer til stillingen inden jeg blev præsenteret for virksomheden som kandidat. De efterfølgende tests og samtaler blev også gennemført på en saglig og professionel måde, hvor evt. tvivlsspørgsmål ift. mit match til stillingen blev uddybet. Det var således min opfattelse, at det samlede forløb, forud for min ansættelse, blev gennemført grundigt og professionelt."

Peter Lambæk Nielsen

Ansat som Sales Manager Europe hos STRECON A/S

"Jeg fik en henvendelse fra Skelmose vedrørende et job som Sales Manager til Tyskland. I modsætning til mine hidtidige erfaringer med rekrutteringsbranchen, fik jeg meget hurtigt indtrykket af, at Skelmose vægtede det samlede potentiale højere end et par huller i de formelle kompetencer. Jeg er meget overbevist om, at dette også har høj værdi for den ansættende virksomhed. Der blev i den samlede evaluering naturligvis fokuseret på mine kompetencegabs, herunder hvor hurtigt og effektivt de forventedes at blive lukket. Men rekrutterings-processen blev hele vejen igennem kørt i en behagelig, åben, konstruktiv og gensidig respektabel atmosfære, hvilket jeg satte stor pris på."

Conny Kolding

Ansat som produktionsplanlægger hos OMME LIFT

"Personligt har det været en dejlig oplevelse at blive kontaktet af Aksel vedr. en eventuel ansættelse. Han er både vedholdende og engageret, men samtidig respektfuld og ikke for pågående. Han skaber en behagelig stemning igennem hele processen. Det var den oplevelse jeg havde i mit ansættelsesforløb ved Omme Lift A/S. Jeg kan varmt anbefale Aksel Uglvig Jensen, Skelmose Consulting."

Anders Nielsen

Ansat som teknisk chef hos Atria Danmark

"Har med stor fornøjelse lært Aksel at kende igennem et rekrutteringsforløb. Under hele forløbet har Aksel været garant for grundighed og professionalisme.

Han skaber en behagelig stemning og er en god sparringspartner.

Jeg kan derfor varmt anbefale Aksel Uglvig Jensen - Skelmose Consulting."


Jacob Fonnesbæk

Ansat som projektleder hos EL-TA A/S

"I forbindelse med mit jobskifte til EL-TA A/S, stod Aksel for rekrutteringen. Aksel arbejdede meget professionelt, og var meget respektfuld omkring behovet for diskretion. Aksel var også meget fleksibel i forhold til tidspunkter hvor han stod til rådighed, det værende dag og aften, såvel som weekend. Alt i alt havde jeg en rigtig god oplevelse med Aksel."

Alf Martin Janby

Ansat som teknisk projektleder hos Kelsen Group A/S

"Jeg har netop gennemgået et ansættelsesforløb ved Aksel Uglvig Jensen, Skelmose Consulting ApS. Aksel har håndteret processen meget professionelt og har bragt sider frem om mig selv, som jeg ikke kendte.

Jeg har tidligere haft kolleger, som også er blevet ansat gennem Aksel Uglvig Jensen. De er utroligt kompetente og meget velplacerede i deres stillinger, og jeg har aldrig været i tvivl om at jeg er i gode hænder hos Aksel og Skelmose Consulting."

Leif Lauritsen

Ansat som salgskonsulent hos Preben Z Jensen A/S

"Til andre jobsøgere kan jeg varmt anbefale Aksel Uglvig Jensen fra Skelmose Consulting. For 4 år siden blev jeg fyret fra mit job, og var i den forbindelse i kontakt med Aksel. Han skilte sig ud ved at være meget lyttende til hvem jeg var, både som person og fagligt. Derudover gik han også op i hvad jeg forventede af fremtiden. Det har resulteret i at jeg har været i det firma Aksel skaffede mig job i, nu på 5. år. "


Lasse Bendixen Andersen

Ansat som økonomichef hos Esbjerg Farve og Lakfabrik A/S

"Jeg har haft den fornøjelse at stifte bekendtskab med Aksel i forbindelse med min ansættelse som økonomichef hos Esbjerg Farve- og Lakfabrik A/S.

Processen har på alle områder været professionel, gennemført og meget målrettet i forhold til stillingen og opgaverne. Dialogen undervejs har været utroligt motiverende og samtidig skabt en høj grad af tillid og åbenhed omkring processen. Jeg kan på alle måder anbefale Aksel i forbindelse med rekrutteringsprocessen."Hvad siger kunder og kandidater

Vi lægger stor vægt på at give kunder og ansøgere en god oplevelse. Læs her, hvad nogle af vores kunder, ansøgere og nyansatte siger om samarbejdet med os. 


Se alle vore anbefalinger